Hirdetés
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csorbinorbi
friss újonc
Sziasztok!
Előrevetítem, hogy én és a programozás eléggé távol állunk egymástól, de most megis kénytelen vagyok készíteni egy aprócska programot.
A lényeg, hogy egy háttérben futó windows programot kellene gombnyomásra ellenőriznem. Már találtam egy megoldást ami lentebb található, viszont nekem nem popup ablakban kellene, hogy mejelenjen, hanem egy Textbox-ban...valaki tudna segíteni,, hogy hogyan is tudnám megoldani ezt a dolgot?
Köszönöm!!!!!!!
private void button1_Click(object sender, EventArgs e){IsProcessRunning("notepad");}private void IsProcessRunning(string sProcessName){System.Diagnostics.Process[] proc = System.Diagnostics.Process.GetProcessesByName(sProcessName);if (proc.Length > 0){MessageBox.Show(String.Format("{0} is running!", sProcessName), sProcessName);}else{MessageBox.Show(String.Format("{0} is not running!", sProcessName), sProcessName);// start your process}}
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest