- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos tablet topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- SSD kibeszélő
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Bluetooth hangszórók
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Egy haveromnak nyáron lesz az esküvője, megkért, hogy csináljak neki egy weboldalt, ahol a vendégek vissza tudnak jelezni, illetve van egy oldal, ahol tudnak zenéket kérni. Nem egy túl bonyolult feladat, de csak pár hónapja foglalkozom ezzel, úgyhogy nem tudom mennyire jó amit csináltam.
ASP.net MVC-ben csináltam meg, kicsit lehet overkill, de mivel munkahelyemen is ezt használom, ezért erre esett a választásom. asphostpage.com-on fogom hostolni, az lenne a kérésem, ha van egy kis időtök, nézzetek rá a repora, hátha van valami, ami nagyon nem úgy működik ahogy kéne.
Van egy admin felület is, itt most admin/admin a user/pass, az éles oldalon nyilván nem ez lesz, illetve most google smtp-n keresztül megy az email küldés, ezt majd változik az asphostpage-re, most csináltam gyorsan egy ideiglenes fiókot, a jelszó megvan adva web.configban, de ez nem lesz használva később.
Szöveget/képeket mindenhol placeholderre illetve lorem ipsumra cseréltem, amúgy viszont minden ugyanaz, mint amit az éles oldalon tervezek.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Gumi és felni topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- potyautas: Vágyak
- Yettel topik
- PlayStation 5
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Apple watch Ultra 2 titanium Milanese 2026.03.23. Apple jótállás
- MSI Cyborg 15 A13VFK 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó egy bontatlan Google Pixel 10 128GB Obsidian (fekete) okostelefon, ajándék eredeti tokkal
- Bomba ár! Dell Latitude 7212 Rugged Extreme - i7-8G I 16GB I 256SSD I 11,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest