- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Everest / AIDA64 topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pazo
tag
szeva,
nem értem pontosan, hogy c-zni vagy c#-ozni kezdtél el, mert szerintem a studió nem a c megtanulásának legmegfelelőbb eszköze. tekintve hogy ansi c-t szerintem nem is tud - bár lehet nagyon nem jól vagyok informálva és igenis tud.
ha én értettem félre, és c# a téma, akkor exe-t létrehozni az 'debug/start debugging' menüpont alatt lehet (F5 - nálam 2005-ben). ha nem akarod, hogy a konzol azonnal be záródjon, akkor én 4 megoldást tudok, válaszd ki a neked megfelelőt:
1. a main utolsó sora legyen: System.Console.ReadLine(); ekkor enter leütéséig élvezheted a konzol társaságát.
2. a main utolsó sora legyen: System.Threading.Thread.Sleep(1000); ekkor a sleep paramétere milliszekundumban értendő, és addig marad fenn a konzol.
3. minden marad ahogy eddig volt, de nem F5-tel, hanem Ctrl+F5-tel futtatod. ezesetben viszont a kivételek a konzolba írva jelennek meg, ha dobódnak. ez bármilyen bill leütásére záródik
+1. megkeresed az exe-t, aztán manuál nyitsz egy konzolt (start/futtatás/cmd) és úgy indítod el az exe nevének beírásával.
ha én értettem jól és c-t akarsz tanulni, akkor én a helyedben a bloodshell dev-c++ vagy a borland c programok valamelyikét használnám. sokkal kisebb memót esznek és kifejezetten erre találták ki őket - vagy másra, de erre nagyon jók. dev-c++ben a konzol fentartására tudom ajánlani:
1. a main-ben a return 0; elé egy system(''pause''); sor beírását. ez is bármilyen bill lenyomása után tér vissza a kódnézetbe.
bye
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- Milyen monitort vegyek?
- Villanyszerelés
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest