- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pazo
tag
válasz
Gregorius #289 üzenetére
ez tuti nem így van. ahol fut a .net 2.0, ott azt valaki direktbe felrakta, mert kellett neki vagy
a visual studio 2005-tel együtt került fel, ahol a telepítő automatikusan rakta fel. ha az utóbbi, akkor az illető lehet, hogy nem ikszelte ki a mssql feltelepítését és az is rajta van a gépén. na ekkor tényleg ott van az mssql és használható az is.
nekem viszont nincs ott, mert kiikszeltem, és amúgyis, semmit sem érnék vele, ha lenne, mert egy online vizsgáztató rendszert kell írnom, és oda meg ugye nem jó az mssql - sajna, mert egyébként én sem vagyok hülye és nem szivatnám magam egy alig támogatott adatbáziskezelővel. igenis ki lehet rakni, sőt ki is van rakva a mysql a netre, ajánlom a figyelmedbe: [link].szal nekem mindenképp a mysql-lel kell összehoznom, mert azzal itthon is tudok bűvészkedni mind az asztalin, mind a notin, és nem kell mást csinálni a vizsgáztató rendszerem online-ná tételéhez, mint feltenni egy mysql-es tárhelyre az adatbázist (konkrétan a belinkelt szolgátatóhoz, mert ott van ismerős), a progiban átállítani az adatb helyét és kész. max egy webservice-t kell még írni, hogy jó legyen, de nem tudom pontosan, mert még soha nem csináltam ilyet. csak tudom, hogy valahogy így megy.
féléve segédkeztem egy vs2003-as mysql-es projektben. akkor láttam először vs-t meg .netet, meg mysql-t élőben, így nem sok rémlik, de mivel ott műxött, valahogy csak meg lehet csinálni. mind1, a héten még a formokat csiszolom, a progi mögé csak a jövő héten kell elkezdenem a ''háttérmunkát'' - végülis ez lenne a lényeg - beprogramozni.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Yettel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Gyúrósok ide!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Hobby rádiós topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest