Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Peter Kiss #2731 üzenetére
Az if szerintem nem a legjobb TryParse mellé. így nincs hibakezelés.
Egy lehetséges refaktorálás: linkKérdés, hogy kell-e üríteni a listát minden gombnyomáskor. Illetve én a randomnak egy saját metódust csinálnék, úgy még szebb.
core2:
Nem igazán értem ezt a karakteres dolgot. Mit kellene ott csinálni? De amúgy a program célját se értem. Mi a feladat?Másfelől 1-2 tanács:
- alulvonás helyett inkább egybe írd a neveket és CamelCasing-et használj.
- olyan nevet ne használj, hogy "textBox1_adatbe". Ha a kontrol nevét is bele akarod írni, akkor inkább inputText vagy bevitelTextBox vagy ilyenek.
- "namespace _1_vektor" - n ilyet biztosan ne használj. Nagyon csúnya. a Namespace legyen konkrét és globális - valami jól eltalált név.
- "int[] egesz = new int[] { 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 };" - ez felesleges, az egész számokat a rendszer ismeri és a 10 az nem két karakter, hanem egy szám. hol a 9?
- ha már nagyon a tömbök felé mész, akkor az a sok tömb kipakolható a metódusból egy-egy field-be is:
private int[] _egesz = new int[] { 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 };, de kár vesződni vele, mert ez úgy, ahogy van felesleges. Van egy mindig 9 elemű tömböd és annak veszed a hosszát...
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Everest / AIDA64 topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elektromos autók - motorok
- Kártya csere után nincs kép.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- További aktív témák...
- Kukirin G2 elektromos roller
- Lenovo Legion - i7 7700, GTX 1060 és 12gb RAM + GARANCIA
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest