- Korábbi vezére figyelmeztette az Intelt a legfontosabb célra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egér probléma
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- iPad topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArchElf
addikt
válasz
mészi67 #1474 üzenetére
Semmi gond.
Dinamikus kezelésnél csak az alényeg, hogy nem a felületen keresztül csinálsz új kontrolt, hanem futásidőben. Ilyenkor neked kell (kódból) beállítani az összes fontos tulajdonságot (és az eseménykezelőket is).
Példa textbox-ok generálására. Csinálj egy formot, rajta két default gombot a bal felső sarokban. A form kódja legyen a következő.
http://pastebin.com/MQ9vrdVLEzer éve nem kódoltam VB-ben (élesben), nem ment könnyen az átállás...
mod1: Ja, és hanyagoltam a hibaellenőrzések nagy részét a rövidebb/tömörebb kód érdekében.
mod2: Este átküldöm (c#)-ban, hogy mit csináltam. Amúgy mivel előre beállított képekkel dolgozol (resource), így nincs értelme mentegetni a képeket, csak a resource-okra hivatkozni. De majd az átküldött kódból jobban megérted... Sajna VS.2008-ban készült a kód, úgyhogy a kódfájlokat egyesével kell majd beilleszteni egy új 2005-ben létrehozott projektbe - az egész projektet nem fogod tudni megnyitni vele.AE
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Battlefield 6
- Linux Mint
- iPhone topik
- Korábbi vezére figyelmeztette az Intelt a legfontosabb célra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Parfüm topik
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Rendszergazda topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest