Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- iPad topik
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: 2025, zárás
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
REDeath
őstag
még az lenne a kérdésem, hogy ahogy nézem, sok asp vezérlőnek vannak eseményei, amire a codebehindban írhatok kódot, de ezt csak úgy tudja megoldani, hogy generáltat nekem egy scriptet, és a javascript postolja az oldalt vissza a servernek. mai világban mondjuk pont nem aggódnék a js hiánya miatt, de szerintetek melyik a jobb megoldás, vagy az elfogadottabb?
az ha hagyom hogy generáljon javascriptet az eseményekhez és a js postbackeljen, vagy ha minden paramétert amire szükségem van az url-ben adok át, és QueryString-el lekérdezem?konkrét példa, hogy ki van listázva pár cucc, és rendezni szeretném. ListViewben van beépített lehetőség rendezgetésre, de gondoltam megoldom hogy pl.: default.aspx?rendez=irszam de az SqlDataSource ORDER BY része nem fogad paramétert, úgyhogy gondolom akkor nekem kéne belefűzni a paramétert valahogy stringként.
és itt már csomó problémába ütköztem, ezért gondolkoztam el, hogy megérik-e ezek a DataSourceok, vagy mindent én írjak a codebehind részbe, conn.open stb?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Path of Exile (ARPG)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő