Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • REDeath

    őstag

    válasz x007 #1407 üzenetére

    még az lenne a kérdésem, hogy ahogy nézem, sok asp vezérlőnek vannak eseményei, amire a codebehindban írhatok kódot, de ezt csak úgy tudja megoldani, hogy generáltat nekem egy scriptet, és a javascript postolja az oldalt vissza a servernek. mai világban mondjuk pont nem aggódnék a js hiánya miatt, de szerintetek melyik a jobb megoldás, vagy az elfogadottabb?
    az ha hagyom hogy generáljon javascriptet az eseményekhez és a js postbackeljen, vagy ha minden paramétert amire szükségem van az url-ben adok át, és QueryString-el lekérdezem?

    konkrét példa, hogy ki van listázva pár cucc, és rendezni szeretném. ListViewben van beépített lehetőség rendezgetésre, de gondoltam megoldom hogy pl.: default.aspx?rendez=irszam de az SqlDataSource ORDER BY része nem fogad paramétert, úgyhogy gondolom akkor nekem kéne belefűzni a paramétert valahogy stringként.
    és itt már csomó problémába ütköztem, ezért gondolkoztam el, hogy megérik-e ezek a DataSourceok, vagy mindent én írjak a codebehind részbe, conn.open stb?

    Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

Új hozzászólás Aktív témák