Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen monitort vegyek?
- Fujifilm X
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonar
addikt
Hát a karakter konverzión gondolkoztam egy keveset, de úgy oldottam meg hogy csináltam egy szöveges fájlt amibe vannak a megfeleltetések (így sokkal dinamikusabb a program modul és bármikor felhasználhatom máshol is) és akár lehet cserélgetni / bővíteni / szűkíteni a listát egyszerűen:
pl.:
a=b
á=a
ő=o
aztán csinálok egy tmp fájlt amibe elvégzem a konverziót és a folyamat végén letörlöm az eredetit és a tmp-t másolom a helyére
képet meg eccerüen. Mivel html alapu a megjelenítés a szintén szöveges fájlban megadott stringre keresek rá és kicserélem a szöveget.
pl:
smile=img src=mosoly.gif
kb ennyi
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest