- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Módosítana a CHIPS-törvény kifizetésein a Trump adminisztráció
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
martonx #1984 üzenetére
Nézz be a C# topikba, de biztosan van java topik is.
Ha van internet elérésetek, vagy nem idegenkedtek egy webszerver telepítéstől (mondjuk IIS esetében ez pár kattintás), akkor erősen javallanám a webes vékonyklienses világot. Van ehhez is javascript, css, meg mindenféle topik. És a tudásod is teljesen naprakész lenne. -
vilag
tag
válasz
martonx #1984 üzenetére
Ezzel nem is lenne baj, szívesen áttérek valami másra, de ahhoz kéne valaki aki tud is nekem segíteni és bevezet az új nyelv rejtelmeibe.
Eredetileg is azért lett a VBA, mert én semmilyen programozási nyelvet nem ismertem, a kollégám viszont ebben egész jó volt már akkor is amikor nekem igényem támadt bizonyos folyamatok programozására.Tudsz esetleg valakit aki segítene belemászni egy másik programozási nyelvbe?
Üdv, vilag
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- Logitech MX Master 3 for MAC vezeték nélküli egér
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3225
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest