Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
martonx
üzenetére
Nézz be a C# topikba, de biztosan van java topik is.
Ha van internet elérésetek, vagy nem idegenkedtek egy webszerver telepítéstől (mondjuk IIS esetében ez pár kattintás), akkor erősen javallanám a webes vékonyklienses világot. Van ehhez is javascript, css, meg mindenféle topik. És a tudásod is teljesen naprakész lenne. -
vilag
tag
válasz
martonx
üzenetére
Ezzel nem is lenne baj, szívesen áttérek valami másra, de ahhoz kéne valaki aki tud is nekem segíteni és bevezet az új nyelv rejtelmeibe.
Eredetileg is azért lett a VBA, mert én semmilyen programozási nyelvet nem ismertem, a kollégám viszont ebben egész jó volt már akkor is amikor nekem igényem támadt bizonyos folyamatok programozására.Tudsz esetleg valakit aki segítene belemászni egy másik programozási nyelvbe?
Üdv, vilag
Új hozzászólás Aktív témák
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Dell Latitude 7430 x360 Ütésálló Érintős Hajtogatós Profi Ultrabook 14" -60% i7-1265U 16/512 IRIS Xe
- HP E24m G4 Monitor FHD IPS webkamerával, Windows Hello-támogatással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/16GB/512SSD/FHD/garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th i7-1165G7/16GB/512/FHD/Magyar
- MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest