- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
válasz
martonx #1924 üzenetére
Tudom!
Emlékszem is rá, de (mert ugye mindig van egy "DE"...) jelenleg, hogy úgy mondjam hozott anyagból kell dolgoznom (persze azt is én írtam, nemi segítséggel), mert a meglévőt kell továbbfejlesztenem.
Sajnos az eddig is 8 órát kitevő munkaköröm mellé (amibe eddig azért belefért egy kis programozás is) egy távozó kollégám 8 órás munkakörét is ideadták (mondanom sem kell, hogy ugyan azért a bérért). Ennek következtében most 16 órányi munkát kell elvégeznem 8 órában, így sajnálatos módon örülök, hogy ha a toldozás-foldozásra jut időm.
Így új programozási nyelv megtanulásáról egyelőre nem is álmodhatok, sajnos...
Szerk.: melyik nyelvben is maradtunk, mert most kényszerszabadságra megyek egy időre (értsd: sok szabadság maradt, így most ki kell vegyem) és ha a sok bejgli evés mellett lesz kedvem, akkor lehet, hogy nekiesek.
Új hozzászólás Aktív témák
- PH! aranyköpések
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- E-roller topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Óra topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest