Hirdetés
- A jövőre utal a CoD: Black Ops 7 egy új beállítása?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Androidos tablet topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
válasz
martonx
üzenetére
Tudom!
Emlékszem is rá, de (mert ugye mindig van egy "DE"...) jelenleg, hogy úgy mondjam hozott anyagból kell dolgoznom (persze azt is én írtam, nemi segítséggel), mert a meglévőt kell továbbfejlesztenem.
Sajnos az eddig is 8 órát kitevő munkaköröm mellé (amibe eddig azért belefért egy kis programozás is) egy távozó kollégám 8 órás munkakörét is ideadták (mondanom sem kell, hogy ugyan azért a bérért). Ennek következtében most 16 órányi munkát kell elvégeznem 8 órában, így sajnálatos módon örülök, hogy ha a toldozás-foldozásra jut időm.
Így új programozási nyelv megtanulásáról egyelőre nem is álmodhatok, sajnos...
Szerk.: melyik nyelvben is maradtunk, mert most kényszerszabadságra megyek egy időre (értsd: sok szabadság maradt, így most ki kell vegyem) és ha a sok bejgli evés mellett lesz kedvem, akkor lehet, hogy nekiesek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- A jövőre utal a CoD: Black Ops 7 egy új beállítása?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő