Új hozzászólás Aktív témák
-
Victorius
tag
Jó könyv, csak egy kicsit ''sokat akar a szarka...'' érzésem van tőle. (Jó vastag, de egyrészt annyi mindent szeretne átfogni, hogy aztán semmiben sem tud elmélyedni igazán, másrészt egyszerre akarja a ''vezessük végig a tanulót egy-egy példán, lépésről-lépésre (=jó értelemben szájbarágósan, receptszerűen) módszer szerint tanítani , ugyanakkor sok dologról csak utalásszerűen tesz említést).
Én másodikként a Computerbooks könyvét ajánlanám (Programozzunk Visual Basic rendszerben). Ha nem vagy egészen kezdő, akkor szerintem az a jobb. (Én az voltam (vagyok
ehhez az egész Windows alatti programozáshoz, és az első időkben nagyon jó szolgálatot tett a kék könyv, de aztán inkább emezt forgattam.) Ja, van különy könyv hozzá programozási példákkal, feladatokkal.
Nekem is van egy kérdésem: a fetekete könyv nem csak a .NET-ről szól?
Új hozzászólás Aktív témák
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 16GB 512GB FHD 120Hz!!!!
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Ezüst, 100% Akku - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ehhez az egész Windows alatti programozáshoz, és az első időkben nagyon jó szolgálatot tett a kék könyv, de aztán inkább emezt forgattam.) Ja, van különy könyv hozzá programozási példákkal, feladatokkal.