Hirdetés
Aktív témák
-
Loha
veterán
Én is VirtualDub-al digitalizálom a VHS felvételeket, de szerintem VHS esetén az mpetg2 mesziről elkerülendő...
huffyuv-ban veszem fel 640*480-ban, és DivX-ben tömörítem 2000kbps-al.
Még a 2000kbps is kevés nekik legalább 4000kbps-al kellene, hogy ne romoljon tovább az eleve is szar felvétel...
[Szerkesztve] -
eziskamu
addikt
Ki milyen progival, és milyen beállításokkal archivál vhs-ről?
-
eziskamu
addikt
Milyen szűrőket érdemes használni virtualdubmod-ban, vagy esetleg utólag virtualdubban egy olyan mpeg2-es felvételhez,ami vhs kazettáról készült.
Tudom, hogy az lenne a legjobb ha mjpeg-ben vagy huffyuvban venném fel, de nem volt se tárhelyem, se időm. A felvétel a leadtek pvr -el mpeg2 optimal beállításokkal készült (720*576-os felbontás), a kép nem ugrál, de a színek haloványak, valamint utólag a hangon is kellene bizonyos részeket zajmentesíteni, és hangosítani. Valamint mivel ez egy 10 perces anyag lenne, meg lehetne-e oldani, hogy hagyományos cd-r-re dvd formátumba felrakni, és mellé pár képet is felrakni, amiket menüből lehetne elérni?
Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen TV-t vegyek?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Villanyszerelés
- Lexus, Toyota topik
- World of Tanks - MMO
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest