Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vinca
csendes tag
válasz
Drótszamár
üzenetére
Drótszamár! Sajnos, nem tudtam megnyitni, amit átküldtél, mert nem találok linket, de biztosan sikerült. Neked! De nem nekem. Én is meg akartam csinálni, ahogy leírtad, de egy fekete videót kaptam (legalább nem volt pöttyös). Azt hittem azért, mert a Pass 2 előtt későn mentem vissza a videó elejére és már elkezdte a folyamatot. A 2 Pass között és a 2. után ezt a hibaüzenetet kaptam:

Amikor feljött ez az ablak, leokéztam. Nem tudom, hogy a másikban pontosan ezek a számok voltak-e, de formailag így nézett ki.
A lükeségem miatt meg akartam ismételni az egész műveletet, de nem tudta megnyitni a fájlt (és egy másik mp4-et sem). Itt a hibaüzenet:

Valaminek a torka véres, de nem tudom, minek!?
-
Vinca
csendes tag
válasz
Drótszamár
üzenetére
Köszönöm, Drótszamár! Ez egy rövid próbavideó, de a lényeg, a kameramozgás, benne van:
A Pass 1-nél még nem állítottam outputot (ezt egy leírásban sem találtam), csak a Pass 2 után, a mentésnél: old format avi Minden beállítást változatlanul hagytam (kivéve a Pass 2-nél a no borders-t) azért, hogy csak egyszer az életben kapjak már pöttyetlen kimenetet!!!
Egyébként tegnap este bukkantam erre az oldalra, rendesen leírja, persze kérdés, hogy működik-e?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy ruhás topik
- Milyen széket vegyek?
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Melyik tápegységet vegyem?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Születésnapos a Noctua
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T (nem Redmi) 12/256-14 hó garancia-11 tok-11 fólia
- Lenovo ThinkPad P15s i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T500 / FHD IPS / Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3665, 100% Akkumulátor
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest