- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vinca
csendes tag
válasz
Drótszamár #2089 üzenetére
Drótszamár! Sajnos, nem tudtam megnyitni, amit átküldtél, mert nem találok linket, de biztosan sikerült. Neked! De nem nekem. Én is meg akartam csinálni, ahogy leírtad, de egy fekete videót kaptam (legalább nem volt pöttyös). Azt hittem azért, mert a Pass 2 előtt későn mentem vissza a videó elejére és már elkezdte a folyamatot. A 2 Pass között és a 2. után ezt a hibaüzenetet kaptam:
Amikor feljött ez az ablak, leokéztam. Nem tudom, hogy a másikban pontosan ezek a számok voltak-e, de formailag így nézett ki.
A lükeségem miatt meg akartam ismételni az egész műveletet, de nem tudta megnyitni a fájlt (és egy másik mp4-et sem). Itt a hibaüzenet:
Valaminek a torka véres, de nem tudom, minek!?
-
Vinca
csendes tag
válasz
Drótszamár #2087 üzenetére
Köszönöm, Drótszamár! Ez egy rövid próbavideó, de a lényeg, a kameramozgás, benne van:
A Pass 1-nél még nem állítottam outputot (ezt egy leírásban sem találtam), csak a Pass 2 után, a mentésnél: old format avi Minden beállítást változatlanul hagytam (kivéve a Pass 2-nél a no borders-t) azért, hogy csak egyszer az életben kapjak már pöttyetlen kimenetet!!!
Egyébként tegnap este bukkantam erre az oldalra, rendesen leírja, persze kérdés, hogy működik-e?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest