- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wyll
őstag
válasz
<Adamsky> #999 üzenetére
Nem, a forrásfileok D8 kazettáról, kamerával lejátszva, firewire-n keresztül AdobePremiere -rel bedigizett videók.
4CC: dvsd
Name: DVC/DV Video
És mint ilyenek, jó nagyok, ~27000 kb/s video + ~1500 kb/s audio (PCM). (Egy óra = ~ 15GB) Csak írtam, hogy egy már divx avit is próbáltam beadni neki próbaképp, de azzal sem jött össze. De nem az a lényeg.
Az ember kameráz, bedigiz, esetleg vág, majd tömörít. Ez így normális, nem?
Ez változtat valamin?
Amúgy van fent ffdshow de nem nagyon értek hozzá. (Ez egy olyan codec, mint akár a dvix vagy cinepack radius, csak gyakorlatilag mindent ismer. Nem?) Próbáltam mindent beállítani libavcodecre, ami azt jelenti, hogy azt az adott típust az ffdshow kódolja ki, ha jól tudom.
De ha leszedem, a MediaPlayerClassic akkor is lejátszik mindent amit ismer, és az sem kevés.
Na mindegy, leszedtem mindent amit csak tudtam: ffdshow, dvd creator és hozományai, fölös codecek, nero vision, stb. Registryt kipucoltam. Szóval lehetőleg rendberaktam, de így is elszáll a vdub. ==> prime95 indul éjszakára (éjszaka fél4kor)
Új hozzászólás Aktív témák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest