Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• beeeeerka

tag

válasz Borisz76 #1354 üzenetére

Szia,

Köszi a választ.

Most két hétig szabin vótam, uh nem késő ( addig eloevastam ~1200-ig a hsz-eket ).
    Azért furcsállom egy kicsit, hogy júni elejéig, amikor feldobtam a kérdést, 1-2-3 naponként voltak hsz-ek, de akkor úgy látszik, leblokkoltam a témát ( biztosan a billenytyűzeten keresztül is érezhető, hogy leprás vagyok ... ), és Balinov is ismét "nagyurat" játszik, pedig korábban egyészen közlékeny volt ...

Konkrétan ( mert nem értek hozzá ) a tömörítetlen formátum az mit jelent, *.avi-t ?
    Ezzel már próbálkoztam, de nem sikerült, ez rögtön elvette a kedvemet, nincs napi 168 órám ezzel foglalkozni, bár vsz az is kevés lenne ...
    A tömörítetlen nekem jó lenne, mert felvétel után rögtön megvágnám és be is tömöríteném. Vagy legföljebb veszek egy legócsóbb SATAvinyót csak a tömörítetlen felvételeknek.

Még egy kérdés ( OFF ): A beállításoknál kérnék segítséget, de nekem TV@nywhere Plus karim van és azt nem mindenki ismeri. Szal: már máshol is láttam, ésszükségem lenne rá, hogy a képernyőt ( v. egy részletet kivágva ) hogyan kell elmenteni pl. *.jpg-be, amit belinkelnék ide a hsz-embe, hog ymás is láthassa a beállítási lehetőségeket.

Előre is köszi a válaszokat.

Üdv: B.

Új hozzászólás Aktív témák