- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gamescom 2025: Harminc évnyi VGA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
beeeeerka
tag
válasz
Borisz76 #1354 üzenetére
Szia,
Köszi a választ.
Most két hétig szabin vótam, uh nem késő ( addig eloevastam ~1200-ig a hsz-eket ).
Azért furcsállom egy kicsit, hogy júni elejéig, amikor feldobtam a kérdést, 1-2-3 naponként voltak hsz-ek, de akkor úgy látszik, leblokkoltam a témát ( biztosan a billenytyűzeten keresztül is érezhető, hogy leprás vagyok ... ), és Balinov is ismét "nagyurat" játszik, pedig korábban egyészen közlékeny volt ...Konkrétan ( mert nem értek hozzá ) a tömörítetlen formátum az mit jelent, *.avi-t ?
Ezzel már próbálkoztam, de nem sikerült, ez rögtön elvette a kedvemet, nincs napi 168 órám ezzel foglalkozni, bár vsz az is kevés lenne ...
A tömörítetlen nekem jó lenne, mert felvétel után rögtön megvágnám és be is tömöríteném. Vagy legföljebb veszek egy legócsóbb SATAvinyót csak a tömörítetlen felvételeknek.Még egy kérdés ( OFF ): A beállításoknál kérnék segítséget, de nekem TV@nywhere Plus karim van és azt nem mindenki ismeri. Szal: már máshol is láttam, ésszükségem lenne rá, hogy a képernyőt ( v. egy részletet kivágva ) hogyan kell elmenteni pl. *.jpg-be, amit belinkelnék ide a hsz-embe, hog ymás is láthassa a beállítási lehetőségeket.
Előre is köszi a válaszokat.
Üdv: B.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest