Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Videós, mozgóképes topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucihost
senior tag
Sziasztok!
Teljesen ált állnék linux használatára, de van 3 program ami miatt elengedhetetlen a windows megléte.
Gondoltam, hogy ha már van egy 6+HT-s xeonom, 12 giga rammal, akkor miért nem virtualizálnám a windows.Ez meg is van. Ubuntu 16.10 alapon, virtualbox, az alatt a win7 x32. Kapott 2+2 magot, meg 4 giga ramot.
Az szükséges programok (Photoshop, Office család, Sam Broadcaster) tökéletesen futnak, működnek, teszik a dolgukat. A probléma ott kezdődik, hogy a mikrofon recseg a VM alatt. (linux alatt tökéletes) Már próbáltam mindent, hogy mi lehet a baj de semmi nem oldotta meg. Próba gyanánt feltettem a VMware player-t, és abba is felraktam ugyan azon rendszert és programokat, ott viszont tökéletes a mikrofon. Látszólag minden ugyan az, mint a virtualboxban, ugyan ugy pulse / intel hd audio, ugyan azok a winses driverek. Mi lehet a gond? találkoztatok már ilyennel? (végül is a vmwplayer is jó lenne, de ahogy nézem abban nincs interakció lehetőség a vboxxal szemben..
)
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Indul a ChatGPT Health
- Büszke apukák és anyukák topikja
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Videós, mozgóképes topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
nem Interakció hanem integráció, bocsi 
)