Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucihost
senior tag
Sziasztok!
Teljesen ált állnék linux használatára, de van 3 program ami miatt elengedhetetlen a windows megléte.
Gondoltam, hogy ha már van egy 6+HT-s xeonom, 12 giga rammal, akkor miért nem virtualizálnám a windows.Ez meg is van. Ubuntu 16.10 alapon, virtualbox, az alatt a win7 x32. Kapott 2+2 magot, meg 4 giga ramot.
Az szükséges programok (Photoshop, Office család, Sam Broadcaster) tökéletesen futnak, működnek, teszik a dolgukat. A probléma ott kezdődik, hogy a mikrofon recseg a VM alatt. (linux alatt tökéletes) Már próbáltam mindent, hogy mi lehet a baj de semmi nem oldotta meg. Próba gyanánt feltettem a VMware player-t, és abba is felraktam ugyan azon rendszert és programokat, ott viszont tökéletes a mikrofon. Látszólag minden ugyan az, mint a virtualboxban, ugyan ugy pulse / intel hd audio, ugyan azok a winses driverek. Mi lehet a gond? találkoztatok már ilyennel? (végül is a vmwplayer is jó lenne, de ahogy nézem abban nincs interakció lehetőség a vboxxal szemben..
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Haditechnika, harcászat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Bittorrent topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Interactive Brokers társalgó
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)