Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.attis
őstag
A gépemen win7 64bit fut regisztrált, nem krekkelt változat. A virtualbox a legújabb amit a honlapon találtam, konkrétan ez:
VirtualBox 4.1.8 for Windows hosts x86/amd64
Mondjuk nekem intel gépem van 64 bites két magos. Találtam leírást ahhoz, hogy ezzel használjam a win8-at, tehát a telepítéshez, de azzal sem sikerült. A virtualbox telepítésnél figyelmeztet, hogy a gép nem támogatja a hardver virtualizációt és nem is sikerül egyáltalán telepíteni. A win8 szinte semeddíg sem jut, csak alul elmegy a fehér csík, majd még futkos néhány sor írás aztán megáll és nem csinál semmit. Ubuntu kb ugyaneddíg jut el, csak az bead egy desktop féle képernyőt is, aztán az is megáll.
Virtual pc-t is próbáltam, ugyanaz...Ja és a kipróbálni kívánt oprendszerek 64 bites verziója, meg se nyikkan. Csak a 32-esek jutnak el a fent leírt szakaszíg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- Linux kezdőknek
- Pánik a memóriapiacon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest