Hirdetés
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hatalmas mérföldkőhöz ért az Xbox applikáció
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.attis
őstag
A gépemen win7 64bit fut regisztrált, nem krekkelt változat. A virtualbox a legújabb amit a honlapon találtam, konkrétan ez:
VirtualBox 4.1.8 for Windows hosts x86/amd64
Mondjuk nekem intel gépem van 64 bites két magos. Találtam leírást ahhoz, hogy ezzel használjam a win8-at, tehát a telepítéshez, de azzal sem sikerült. A virtualbox telepítésnél figyelmeztet, hogy a gép nem támogatja a hardver virtualizációt és nem is sikerül egyáltalán telepíteni. A win8 szinte semeddíg sem jut, csak alul elmegy a fehér csík, majd még futkos néhány sor írás aztán megáll és nem csinál semmit. Ubuntu kb ugyaneddíg jut el, csak az bead egy desktop féle képernyőt is, aztán az is megáll.
Virtual pc-t is próbáltam, ugyanaz...Ja és a kipróbálni kívánt oprendszerek 64 bites verziója, meg se nyikkan. Csak a 32-esek jutnak el a fent leírt szakaszíg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- iMac 16,2 i5-5675R 8GB RAM 1TB SSD NEM FUSION DRIVE!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest