Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zenebohoc
tag
Köszönöm gyors válaszod.
Sunyizás részemről azt jelentette, hogy az importálás során kapott .vmdk nevére átneveztem a frissebbeket. Valóban az eltérő ID-k miatt vonyított a VB.
Próbáltam közben néhány dolgot, eredménytelenül:
Virtuális gépemben IDE vezélő volt beállítva. Gogliban volt egy okosság, hogy a .vdmk fájlokat SATA vezérlővel kell illeszteni. Két állapotot próbáltam.
Az első, meglévő és importálást követően régebbi adatokkal működő XP-hez, a meglévő IDE vezérlők és meghajtók mellé pluszban felvetettem a SATA vezérlőt és alá a legfrissebb .vmdk fájlokat. XP működött, de nem látta a SATA-s fájlokat.
Másik lehetőség a működő XP paramétereivel azonos, de új gépet generáltam. Ebben nem voltak IDE elemek, csak SATA a legfrissebb fájlokkal. Ezesetben elindul a virtuális gép, de az induló XP rövidesen leállt kék halállal.
Tanulópénz megvolt. Jövőben gyakrabban mentek.
Köszönöm hozzászólásod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- AKCIÓ! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest