Hirdetés
- Valami baja van a tápomnak
- Még tavasszal befut az Xbox mód a Windows 11-hez
- Házimozi belépő szinten
- HTPC (házimozi PC) topik
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
I02S3F
addikt
Sziasztok!
A szakdogámat Word-ben írtam, ami miatt fontos volt a Win10 a gépen. Most végeztem vele, így szeretnék Ubuntu-t telepíteni. Sőt, ha lehet Ubuntu only gépre vágynék és arra gondoltam, hogy a Win10 virtuálisan futna, ha kellene (pl.: Office). Na most én ezt érzelmi alapon döntöttem el, mert ez nekem így tetszik. Egy másik ok, hogy a Win10 alóli Anydesk-el csatlakoznék a munkahelyi gépekhez otthonról. Anydesk van Ubuntu-ra is, csak főnök azt mondta, hogy ha Linuxról csatlakozom a munkahelyi gépekre meg fog bolondulni a billentyűzet, ami elő is fordult, csak azt nem tudom, hogy tényleg a Linux okozta-e. (random rossz karaktereket írt a bill a gombok megnyomására)
Szóval Dual-boot, vagy Win10 vm? Nem igazán akarok külön OS-t fenntartani, de ő (a főni) azt mondta, hogy dual-bootozzak.
Mit gondoltok?

szerk.: #2929 st3v3np3t3r - Egy próbát megér a HyperV és a Vmware szerintem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Valami baja van a tápomnak
- Még tavasszal befut az Xbox mód a Windows 11-hez
- Házimozi belépő szinten
- Formula-1
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- AKCIÓS CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- IT Megoldások és szolgáltatások
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest