Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • brd

    nagyúr

    válasz C. s. #2757 üzenetére

    Pillanatfelvételek: igen, csak arra figyelj, hogy ha egy ilyen felvétel (szülő) alatt már legalább 2 további (gyerek) felvétel lesz, azt a szülőt nem tudod majd törölni, mert ott már nehéz volt (vagy nem akarták) kigobozni a készítőknek, hogy mit is kell csinálni a gyerek felvételekkel. Legalábbis sokáig ez volt a helyzet.

    Az viszont hasznos volna néha, ha a gazdagépet nem látná.

    Azt nem tudod így megoldani, ezt egyéb eszközökkel kell megoldanod, hogy a hálózaton ne tudjon kommunikálni vele (pl. tűzfal beállítása a host-on). De ha tényleg ilyesmire van szükséged, akkor pl. azt tudod csinálni, hogy 2 virtuális géped lesz: az első, amit szeretnél szeparálni, a másik meg ami route-olni fog az elsőnek. Mindkettőbe készítesz egy ún. Internal Network adaptert (ez olyan, hogy csak az azonos Internal Network-nél megadott nevűek látják egymást és még a host-ot sem érik el sehogyan sem), azonos Internal Network névvel, ill. a másodikba + egy olyat is, ami látja a külvilágot is, így a második gépen tudod szabályozni, valamilyen route eszközzel, hogy mit lásson az első a teljes külső hálózatból. De ez már nagyon power user kategória.

    1. Ez egy elég problémás és szakértelmet igénylő témakör és teljes körű megoldás nincs is (a programmal, Windows hosttal meg tudtommal semmilyen - de ez régi infó, azóta lehet, fejlődött a technika). Mit szeretnél pontosan láttatni, mi a cél?
    2. Olyat lehet, hogy a CPU bizonyos képességeit elrejted előle. De pontosan mi a hiba/probléma? A VGA-val mi a gond? Az egy egyszerű emulált VGA és ha feltelepíted a guest-be a Guest Additions-t, működnie kellene. Ha 3D-t szeretnél, az a programmal elég korlátozottan oldható csak meg és csak Direct3D-re és csak adott Windows Guest-ekkel; erre jobb a VMWare.

    The only real valuable thing is intuition.

Új hozzászólás Aktív témák