Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
taltos
senior tag
Sziasztok!
Elöljáróban elnézést, hogy nem fog teljesen témába vágni a dolog, de pontosan ebben a témában, általános topikot nem találtam (csak zártat), és nem akartam csak ezért újat nyitni.
Egy Lenovo ThinkPad T500-ason (P8700, 4GB memória) szeretnék Windows 7 alatt Linuxot telepíteni/használni. Különböző okok miatt nem akarok külön partícióra bootolható verziót felrakni, valamint jó lenne kicsit a virtualizácóval is megismerkedni, ezért tettem fel itt a kérdést.
Azt, hogy pontosan milyen szoftverek elérhetőek, melyik mennyire stabil, melyik mire való leginkább stb. azt nem tudom pontosan, ezért az sem biztos, hogy pont ebben a topikban folytatom majd a további érdeklődést (a kérdést bemásolom pár másik topikba is).
Szóval a fenti helyzetben vagyok, és első körben nem tudom melyik szoftvert válasszam. Ti melyiket ajánlanátok, ha a követelmények az alábbiak:
- Microsoftos dolgokat MSDNAA-n ingyen el tudok érni, ezen kívül azonban valami ingyenes verzióra lenne szükség (legalább tanulási célokra).
- 64 bites Windows 7-tet használok egy kétmagos, VT Ready Intel P8700 -as processzon, 4 GB memóriával (ha számít).
- Első körben Linuxot akarok használni vele, méghozzá próbálgatás, egyszerűbb C++ fejlesztéshez.
- Kezdő vagyok a témában, ezért nem hátrány, ha könnyen kezelhető, de ha kell, az angoltól és konfig fájlok farigcsálásától sem riadok vissza (és az olvasástól sem, ha már kiderül majd, hogy melyiket használjam).Kezdetnek azt hiszem ennyi. Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- VR topik
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest