Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
xxxx.x
tag
A klónozást nem akarta végrehajtani a VirtualBox Win 10 alatt.
Az alábbi üzenettel megállt:A virtuális gép klónozása sikertelen: LEXIA?XP?IDE.
Could not create the clone medium 'C:\Users\joco8\VirtualBox VMs\LEXIA_XP_IDE kl�n\LEXIA?XP?IDE kl�n-disk1.vdi'.
VDI: cannot create image 'C:\Users\joco8\VirtualBox VMs\LEXIA_XP_IDE kl�n\LEXIA?XP?IDE kl�n-disk1.vdi' (VERR_INVALID_NAME).
Eredmény kód: VBOX_E_FILE_ERROR (0x80BB0004)
Komponens: MediumWrap
Interfész: IMedium {4afe423b-43e0-e9d0-82e8-ceb307940dda}A rendszer angol területi beállításokkal fut (egy progihoz ez kellett), de magyar billentyűzettel.
Újraindításnál mindig átvált angol bill-re, amit elfelejtettem visszaállítani. A virtuális gép nevénél nem figyeltem mit írok, ezért LEXIA7XP7IDE lett és így nem tudta klónozni. A billentyűzetet átváltottam magyarra, a nevet átírtam LEXIA_XP_IDE -re és a klónozás sikerült.
Esetleg, ha valaki belefut ebbe, ennyi a megoldás.

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest