Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
Bocsi a dupláért, lejárt a szerkesztési idő.
A parancssoros megoldás nem oldotta meg, próbáltam a Total Commander parancssorából(rendszergazdaként természetesen), illetve a rendes parancssorból. Viszont miután nem sikerült, megpróbáltam, csak úgy kíváncsiságból, betallózni a beállítások/kiterjesztők-nél, ahogy az előbb, és lőn világosság települt. Ugye csak annyi volt az eltérés az előbbihez képest, hogy bemásoltam az Extension Pack-ot a VBox mappájába, ahogy írtad és onnan tallóztam be az állományt. Érdekes ez a dolog, eddig akárhonnan hajlandó volt települni, és a másik gépen most is bárhonnan tudom telepíteni.
Na mindegy, a franc se érti már, hogy mi van ezzel. De a lényeg, hogy sikerült, szóval köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Synology NAS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-book olvasók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SONY LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest