Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Autóhifi
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speederer
senior tag
A földelő szondánál van a PEN szétválasztás?
Esetemben úgy néz ki a dolog, hogy a ház előtt az előkertben van egy 2 ajtós szekrény a mérőóráknak (perpill csak 1 van). Tehát földkábelen kapom a szolgáltatótól az áramot. Ide a szekrény alá le van verve egy földelő szonda (azt hiszem így hívják). Akkor a PEN szétválasztás itt történik? Vagy nem feltétlenül?
Ebből a szekrényből bemegy az 5*10mm2-es kábel a padláson keresztül addig a helyiségig ahova majd az elosztószekrény lesz rakva.
De ha már a mérőnél szét van választva a PEN, akkor ezt a képet megnézve nekem inkább a 3P+NPE kellene. Feltéve ha jól értelmezem. Bár mintha említett volna még egy földelő szondát. De hogy azt hova akarja azt nem tudom, perpill csak az az egy van a mérőnél.
A 4P-s verzió a PEN szétválasztás elé menne, ugye?Árban a 3P a legolcsóbb (~60k), aztán a 3P+NPE (~73k), végül a 4P (~78k). "Örülök", hogy nekem pont a legdrágább kellene.
A távjelzés mire jó ezeknél?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest