Új hozzászólás Aktív témák
-
ÉS ennél a jofogásos házhozszállító rendszeren ha valaki hobbiból rányom a vételre, beleegyezek, majd feladom, mi a garancia rá hogy át is veszi? Nem tuti biznisz ugye ez sem?
Legjobb ha a vevővel kapcsolatba lépve elkérjük legalább a feladás árát.
Egyszer már buktam így, hogy nem vette át a vevő, még egyszer nem adok fel igy önköltségen semmit. Ha komolyan gondolja, elküldi előre a költség díjat. -
A termék árát pedig majd a számlaszámodra utalják 1-2 nappal a kézbesítés után.
Sosem adtam még el semmit a Jófogáson, de ha ez így van, akkor nem is fogok.
Én csak akkor adok ki bármit a kezemből, a pénz a kezemben van (vagy a bank által visszaigazoltan a számlámon).
Ez a "majdegyszermegkapodapénzt" üzleti modell tényleg a trükközés melegágya
-
herion
tag
"Pont ez a lényege, hogy az eladó kifizeti a futárnál a futárköltséget"
Ha a Jófogás GLS háztól-házig szolgáltatásról van szó, ott nem kell fizetni semmit a futárnak. A vevő által kifizetett vételárból kerül levonásra a szállítási költség [kép]
Odaadod a futárnak a csomagot, kapsz egy cetlit és ennyi. Sikertelen kézbesítésnél pedig ingyen visszahozza neked a futár a csomagot.Jófogás Foxpost háztól-házignál más a helyzet. Ott neked kell az automatánál kifizetni az 1700Ft-ot. És ha nem veszi át a címzett akkor még plusz 1000Ft-ot a visszakézbesítésre.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Én ma majdnem besz..tam egy jófogásos banki csalást.Feladtam egy hirdetést. Megadtam a telefonszámomat is.1 órán belül...
- Gamer PC R7 5700x 8/16 4.6ghz 2x16 32gb 3200mhz ram, rtx 3070, 1tb m.2 ssd
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest