- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akcept
tag
Sziasztok! Én Kb. két hónapja lettem tulajdonosa egy ilyen monitornak, és pár furcsaságtól eltekintve elégedett vagyok vele. Ez a második TFT-m.
Pró és kontra:
Bevilágítás: Egyenletes, de van. Ellenben a napokban áramszünet volt a munkahelyemen, és erős félhomályban láttam a képernyőkímélőre (fekete háttér, kis felirattal) kapcsolt Eizo-mat. Az sem volt jobb!Talp: stabil, de nagy helyet foglal.
Kijelző ledje: Kis túlzással fénykard! Mi a francnak ilyen erős? A 17-esemnek sokkal diszkrétebb volt!
OSD: Na ez a legrosszabb, vagy én vagyok a béna. A Prohardverről letöltött színprofilt felraktam, ettől csökkent az amúgy szerintem kicsit hideg árnyalata. DE! Beállítás után ha újra a színekhez, vagy a kontraszthoz nyúlok, elmegy minden, elölről lehet kezdeni!? Másik bosszantó dolog, ha állítani akarok a fényerőn, először a kontraszt jön fel, pedig azt nem buzerálja az ember a külső fényviszonyok változása miatt. Több TFT is használok, de egyik sem ilyen. És ez a PROF széria? Kicsit még tréningezhettek volna a szoftveresek!
Színek árnyalatok: Szerintem korrekt. A finom tónuskülönbségek megvannak, a csúcsfények nem égnek be, a mélyárnyékok nem mosódnak össze. A Samu panelek talán jobbak, de vagy gombtalanul van (vagy nincs) vagy asszem az Eizokban van. Nyolvan kilóból egyik sem jön össze.
Vásárlás: Internet, Edigital. Oka: Sehol nem lehet megnézni normálisan. Törvény szerint létezik a nyolc napos visszaküldési idő, de szerencsére nem volt rá szükség. A futár is rendes volt, türelmesen megvárta, hogy legalább külsőleg megnézzük, nem sérült-e. Pixelhiba nincs.
Jó előtte ülni. Üdv:
Akcept
Új hozzászólás Aktív témák
- LG (32U990A-S) 6K 3D & Ai GAMER PERFORMACE CSÚCS MONITOR ! AKCIÓ
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- LG UltraWide UltraGear 34GN850P-B Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- SAMSUNG (LS27DG610SUXEN ) QD -OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- LG (49U950A-W) 144HZ DUAL QHD 5K GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- 27% - MSI RX 6650 XT GAMING X 8GB GDDR6 Videokártya!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest