Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Valami baja van a tápomnak
- VR topik
- ASUS ROG Ally
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
Új hozzászólás Aktív témák
-
RiddleR
aktív tag
Hi!
Na nem írtam annó amikor ki lett cserélve a cucc. a disztribnél kapásból megnéztünk 2 moncsit, mind2 zúgott. Viszont akkor már nem nagyon tudtam megállapítani, hogy jobban vagy kevésbé, mitn ami elsőnek nálam volt, úgyhogy az egyiket megfogtam és hazavittem. Otthon már tudtam hasonlítani és ez most kevésbé zúg és nem is jött azóta sem elő belőle, hogy erősödne vagy vmi.
Úgyhogy nekem szerencsésen megoldódott.
Azért nem bírom megállni, hogy ne írjam ide, hogy kva jó ez a mocsi.
-
RiddleR
aktív tag
sRGB alatt nem lehet fényerőt és contrastot állítani. Alapban magas mindkettő.
Amúgy ma jártam a Fókusznál, bevittem a moncsit és mivel 72 órán belül vagyok, kiállítottak egy cserepapírt, amivel holnap irány az RRC.
Amúgy nagyon rendesek voltak. Mondta az egyik hapi, hogy rendelhetnének bele invertert de nincs biztosíték arra, hogy az nem fogja ezt csinálni.
Viszont azt mondták, hogy még sose találkoztak ilyennel!!! Akkor igazából nem tudom, hogy a Te eseted az hova ment.
-
RiddleR
aktív tag
Úgy látom, rajtam kívül senkit nem lep meg a dolog.
-
RiddleR
aktív tag
Ájjájjj Srácok!
Ilyet még életemben nem pipáltam. Írok egy havernak egy mailt, mert neki ugyanilyen moncsija van, csak régebben vette és nincs nekije sRGB a menüben, nekem meg van. Ahogy írom a mailt, csak úgy átkapcsoltam és TÁDÁÁÁ nincs zúgás.
Na ez kész!!!
ÁPDÉT!!!!!!!!
Ha visszarakom 9300K-ra vagy akármire, akkor ha a fényerőt feltolom ~87% fölé akkor megszűnik a tápzúgás.
[Szerkesztve] -
RiddleR
aktív tag
Sziasztok!
Hol érdemes venni ezt a moncsit, ahol ki is lehet próbálni?
Köszi.
szerk: Mi a különbség a 201b és a 201s között? Paraszti ésszel a szín volt számomra az egyetlen szembetűnő dolog, aztán a TCO'99 és a TCO'03. De ez miért?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest