Hirdetés
- Stratégiai árkorrekcióként hivatkozik az áremelésére az ASUS
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Attila=-
csendes tag
Sziasztok!
Kedden vásároltam egy ilyen ''különös'' 902-2 típusú monitort, azon a helyen, ahol úgy hirdetik, hogy ne csak egyet vegyek (ennek ellenére csak egyet vettem
Remélem nem bánom meg, hogy feladtam azt az elvet, hogy a lehető legtöbb információt beszerzem a vásárolandó termékről mielőtt megveszem - erről ugyanis még a gyártó honlapján sem volt semmilyen infó. Ami meg úgy egyébként terjeng róla, az igencsak ellentmondó.
Belépve az üzletbe, nagyon kézségesen álltak a próba elé, bár csak a tft-test-et futtaták le. Miután hibamentesnek mutatkozott a monitor, visszacsomagolták. Ekkor vettem észre, hogy semmi nem utal a dobozon arra, hogy ez nem egy ''sima'' 902-es. Az eladó is elbizonytalanodott (''valószínűleg rosszat hoztak a raktárból''), és hívott egy szakértőt, aki a sorozatszámból tudta csak megmondani, hogy ez 902-2.
Tehát ha valaki tudna mondani egy forrást, ahol leellenőrizhetném, hogy tulajdonképpen milyen paraméterű monitort vettem, az szóljon! Köszi előre is.
Egyébként a monitor nagyon szép, a nappali dísze lett. Bekapcsolva olyan fényereje van, hogy leszoktunk a csillár használatáról
Ja, és a 170 fokos látószög nagyon furcsa, de igaz. Eddig notebookom volt, ahhoz képest ez a tft crt-ként viselkedik, nem tudom olyan éles szögben nézni, hogy ne lássam a képet ( talán csak hátulról )
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- Stratégiai árkorrekcióként hivatkozik az áremelésére az ASUS
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Lenovo L27i-4A Monitor! 27"/IPS/FHD/100hz/1ms/Ultravékony Design/Fehér Szín
- Philips Evnia 24M1N3200ZA Gamer Monitor!24"/IPS/FHD/165hz/1ms/G-sync-Freesync Premium
- ASUS ROG Strix XG32UCWG
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest