Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
válasz
hibavissza #32872 üzenetére
Igen, a következő külső kamera mikrofon már nálam is valami kicsit komolyabb darab lesz, nem egy újabb Boya. Nem több százezres tétel, hogy nagyon szívni kelljen miatta a fogam, viszont jó esetben elhasználom hosszú évekig.
Szuper lenne mondjuk egy Sony ECM-B10 is, főleg, hogy ott még kábelezni sem kellene, de basszus 90 ezres árral, és elvileg csak a Sony gépeken tudom használni (nem néztem utána).
Kemény dió azért ez a One Man Crew, meg hogy legyen minden helyzetre eszközöd. Tegnap is mondtam a megrendelőnek forgatás közben, hogy most például - ideális esetben - 3-4-5 ember munkáját csinálom egyedül. És akkor még abban az utómunka 1-2 fője benne sem volt. Plusz megint kivittem magammal 3+ millió forintnyi cuccot a helyszínre. És akkor sokan csodálkoznak, hogy miért ennyi az annyi. Hmmm... (Kapcsolódó Insta videó, amit a minap láttam.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PHP programozás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Canon RF 200-800mm f/6.3-9 IS USM teleobjektív -Újszerű-
- Canon EOS M100 + 15-45mm + 22mm + Samyang 14mm + tartozékok
- Sigma 150-600mm objektív + 1.4x Telekonverter TC-1401 Kit ( Canon ) -Újszerű-
- Eladó Samsung NX300 újszerű állapotban
- Új kompozit AV RCA kábel kamerákhoz, konzolokhoz, videókamerákhoz Mini DIN + csak 295 forint házhoz!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest