Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Google Chromecast topic
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Tuninger #32822 üzenetére
Az Androidot jobb operációs rendszernek tartom, 14 év után jöttem át, de nem kizárt, hogy ha eljön megint a csere ideje, akkor a teljes piacon nézek körül és ha lesz számomra jobban tetsző Android deal, akkor visszaváltok.
A kamerát már elengedtem, engem irritál a túlerőltetett tone mapping, amit már egyre több gyártó a RAW-ban is alkalmaz. Persze lehet hagyományos RAW-t is lőni (third party appal), de ezeknek az 50, 100, 200 megapixeles szenzoroknak nem kifejezetten áll jól (de nekem a Lightroom is csak 12 megapixeles DNG-t csinál, hiába 48 megapixeles a szenzor, ott is van az adat, meg nem is, zajos is, meg moirés is, gyanítom fingja nincs, hogyan kéne ebből rendes kimenetet gyártania).
Az utolsó telefon amit szerettem a OnePlus 5-öm volt, békebeli régi 16 megapixeles szenzor, Quad Bayer fütyfürütty nélkül, nyilván a dinamika szűkös volt, meg zajos is a kimenet, de a highlight rolloff mesésen szép volt, Instagramra 1080p felbontásban tökéletes volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- Hardcore café
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Xbox tulajok OFF topicja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Tamron 28-200 mm F/2.8-5.6 Di III RXD Sony E bajonett
- Canon EOS 2000D + EFS 18-55mm objektív
- Fujifilm FinePix S4700 Digitális fényképezőgép 16 MP
- GoPro HERO 13 - 12 - 11 - 10 - 9 akciókamerákhoz való ND 4/8/16/32 szűrő készlet (Neewer)
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera + Max Lens mod 2.0 - VADONATÚJ