Hirdetés
- E-book olvasók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
theporcupine
tag
válasz
hibavissza #31681 üzenetére
Nyilván nem nagy adminisztráció felvenni új tevékenységi köröket. De az kérdés, hogy milyen feltételei vannak. Sajnos a magyar rendszer, saját tapasztalatom szerint, elég nehézkes. Olvastam valami e-tus rendszerről, de úgy látom, az nem működik. Az, hogy törvényeket kell böngészni, hogy megtudd, milyen szakképzettség, engedély és bejelentés kell egy tevékenységhez, vagy lehet kérdezni kormányablakban, esetleg kamaránál, de hogy ott is teljesen fogalmatlan emberek ülnek, nem sokat segít. Azért kérdeztem, hátha valaki már sikeresen átrágta magát ezen. Tudom, hogy ebben az országban a tojok rá, meg megoldom okosban megy, de nem az enyém a Kft. és nem ez a fő tevékenysége, nem akarok gondot okozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest