Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Közösen vinné a játékokba a gépi tanulást a Sony és az AMD
- Azonnali fotós kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
Új hozzászólás Aktív témák
-
nozs23
addikt
válasz MrChris #31264 üzenetére
50-es, meg 24-105. A 24-70 PL be lett áldozva, de nem bánom, nehéz egy dög volt.
Csomó extra dolog került a menübe. Pár dolog máshogy is működik, mint korábban. Volt amire csak úgy tudtam rájönni, egy online segített egy Panasonicos (de még neki is chatelnie kellett hozzá) ez az volt, hogy tapicskolás nélkül hogy választod ki, hogy kit kövessen az AF, ha több ember van a frameben. Még teljesen ezt az automatizált focus pullt sem vágom, szerintem az interface elég bonyolultra sikerült, de sokszor úgy sem kell.
6K opengate 9:16 frame markerrel (story) elég menő.
Tudtam, hogy jó lesz az AF, de egyelőre nagyon furcsa, hogy meg tudok bízni benne. Speed/Sensitivity beállításnak először van tényleges jelentősége Pana vázon. Max-ra húzva tényleg iszonyat fürge, alapbeállításon kicsit nyugodtabb, mint egy Sony default. Low-lightban is kevés huntba futottam bele. Zárnak jobb hangja van, mint volt. AWB lock nem úgy van, mint a Sonynál (ha jól emlékszem), itt manuálisan kell engedélyezni (kiraktam FN-re), illetve felvétel közben is be tudod nyomni. RAW támogatás még nincs, 55media is dolgozik az új V-log LUT-okon, amit várok, mert a gyárit nem szeretem. Ezt a vázon belüli a lut-ot nagyon komolyan vették, gyakorlatilag bármelyik profilhoz be tudod hívni a saját lut-odat, hogy pont olyan kép essen ki a gépből, amit szeretnél, nincs V-logra limitálva. Mondjuk ez hidegen hagy, úgyis csak V-log érdekel, azt meg utólag gyúrom, de ha valaki olyat keres, hogy az essen ki a gépből, amit akar, annak nem rossz. 50mm-en teljesen vállalhatóan lehet kézből tolni, nyilván futni nem kell, de nem őrül meg a stabi és rángat össze-vissza elég dokumentaristán, organikusan követ, amennyire tud, láthatóan jobban, mint az előd.
Még csak itthon tudtam tesztelgetni, de összességében tisztességes upgrade ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EF 28-135mm f/3.5-5.6 IS USM eladó
- Canon Speedlite 580EX II vaku és távvezérlő szett eladó
- Canon EOS M50 Mark II sok kiegészítővel! Hozzá vagy külön megvásárolható Canon EFM 22mm STM obi!
- Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L II IS USM + UV szűrő -Újszerű-
- Új! Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest