Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hibavissza

    veterán

    válasz Teasüti #25553 üzenetére

    Végigkínlódtam pár videót M1 SSD ügyben. Eleinte voltak gondok, de két ok miatt. Rosszul volt megírva a Rosetta compiler és pár alkalmazásnál túlhasználatot okozott. Néhány esetben annyira extrém mértékben, hogy jóval meghaladta a gyári élettartam írást. Ennek ellenére semmi baja az SSD-nek. Szerintem számoltak ezzel és nem mezei SSD-k vannak az M1 gépekben. A másik, hogy eleinte volt pár inkompatibilis SSD állapot felmérő alkalmazás amelyik hibás elhasználódási adatokat mutatott és beparáztatta a usereket.
    Aki parázik ettől az vegyen 16 GB-os verziót. Ez némileg csökkenti a swapot, de videó editálásnál az is megtelik. Nekünk ilyen szempontból tökmindegy.

    Minden esetre én vásárlás előtt biztos rákérdezek mi az eljárás SSD gariztatásnál. Mivel a gép még simán él, de az SSD már csak 70%-on áll. Lehet megoldják azzal, hogy csak a hivatalos almás disk checker adatait fogadják el az meg fel lesz okosítva és a legkisebb kijelezhető értéke 99 lesz :DDD

    Egyébként nekem tetszik a tendencia. Rendesen megírt alkalmazásokkal nem kell a RAM sávszélre mutogatni, de ez a leforrasztás annyira gyökér Apple megoldás.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák