Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- SSD kibeszélő
- Monitorkalibráló eszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
válasz
Teasüti #25553 üzenetére
Végigkínlódtam pár videót M1 SSD ügyben. Eleinte voltak gondok, de két ok miatt. Rosszul volt megírva a Rosetta compiler és pár alkalmazásnál túlhasználatot okozott. Néhány esetben annyira extrém mértékben, hogy jóval meghaladta a gyári élettartam írást. Ennek ellenére semmi baja az SSD-nek. Szerintem számoltak ezzel és nem mezei SSD-k vannak az M1 gépekben. A másik, hogy eleinte volt pár inkompatibilis SSD állapot felmérő alkalmazás amelyik hibás elhasználódási adatokat mutatott és beparáztatta a usereket.
Aki parázik ettől az vegyen 16 GB-os verziót. Ez némileg csökkenti a swapot, de videó editálásnál az is megtelik. Nekünk ilyen szempontból tökmindegy.Minden esetre én vásárlás előtt biztos rákérdezek mi az eljárás SSD gariztatásnál. Mivel a gép még simán él, de az SSD már csak 70%-on áll. Lehet megoldják azzal, hogy csak a hivatalos almás disk checker adatait fogadják el az meg fel lesz okosítva és a legkisebb kijelezhető értéke 99 lesz
Egyébként nekem tetszik a tendencia. Rendesen megírt alkalmazásokkal nem kell a RAM sávszélre mutogatni, de ez a leforrasztás annyira
gyökérApple megoldás.[ Szerkesztve ]