Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
válasz
B-L-A-C-K #15518 üzenetére
YouTube-on többféle stopper alapú számláló megtalálható (amik letölthetőek), de hogy azokat adott méretben hogyan helyezed overlay-ként az eredeti videód fölé WMM-ben, azt sajnos nem tudom.
Én összedobnék egy kis szkriptet (bármilyen kép összeállításra és mentésre alkalmas programnyelven) és magam gyártanám le az egyes képkockákat (felbontástól és képváltási frekitől függően), amin adott színnel és adott stílusban egy teljesen átlátszó képterületre megfelelő pozícióban rajzolom ki a számlálót (vagy akár mutatós számlapot), majd az egész képszekvenciát egy felsőbb rétegként az eredeti videóra illeszteném... valószínűleg nem Movie Makerrel, mert az szerintem nagyon gagyi (értsd: egyszer próbáltam nagyon régen, azóta soha, tehát most nem tudom, mit tud), és vannak ingyenes, mégis sokkal többre képes szerkesztők.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- AliExpress tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 10
- sziku69: Szólánc.
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest