- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sellerbuyer
őstag
De hát megnézve a videókat, tutira dslr, vagy dof adapteres kamera, de inkább előbbi.
Igen, a forgatáson készült fotókon látszik a gép az obival a kezében... meglepő: [link]Nagyon érdekes a szemlélet, amivel készíti ezeket az "összefoglaló zenés videoklip"-eket. Hú, hát gyerekek, a Matyi és Annit rendesen megkönnyeztem. Nagyon érzi. Van olyan videója is, amire azt mondanám, hogy nem kapta el a megfelelő pillanatokat, de ott valószínűsítem, hogy egyszerűen nem voltak, vagy nem voltak olyanok a körülmények...
Első pillantásra azt gondoltam, a honlap olyan borzalmas, hogy ez biztosan valami pancser videós lesz, aki nem igényes a munkájára, de aztán a videókat elnézve egész más lett a véleményem.
Érdekes, mintha identitászavarral küszködne, mert hol esküvői videókról beszél (pl. a menüben), hol filmekről (rákattintva a menüpontra).
Az oldal alján a híreket is érdemes elolvasni, pl. "Fotó, amin utólag állíthatsz fókuszt!": [link]
A galambos fotón konkrétan lepetéztem!Tutira ez a jövő!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Spórolós topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mercedes topic
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest