Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_78
aktív tag
"Gondolom azért, mert egyesek jobbnak látták némi csúszópénzzel elkenni a témát, mielőtt piacra dobják."
De hogy lehet ilyet megengedni, különösen a Videoton vezetői részéről? Némi átmeneti aprópénzért odadobják a vállalat sikeres termékét meg egy világraszóló újítást, a jövőjüket???
Valami alapjaiban rohadt ebben az országban...

"Persze nem biztos, hogy az országból világhódításra indult volna, de ki tudja..."
De nincs kizárva; mindenesetre a TV-gyártó részlegét a Vidinek szerintem megmentette volna, sokunk nagy örömére és megelégedésére.
"Azért a márkát én sajnálom"
Én is. Mondhatnám, hogy most már sajnálhatjuk, mert a nagy nyugatimádatunkban veszni hagytunk mindent, amit nem kellett volna, de én egy megrögzött derülátó vagyok.

"Na meg persze ki emlékszik már az ITT Nokia-ra"
A név még rémlik, de a készülékeivel már korábban sem találkoztam. Nem tudom, mikor szűnt meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- Honor Magic 8 Lite 8/256GB Midnight Black használt, újszerű garancia 2029.02.11-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest