- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- HP notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Teasüti #1103 üzenetére
Szia, rosszul írtam kimaradt rész. Arra gondoltam, hogy a Vegas renderelés után gyengább minőséget csinál, az 50Mbts-ből csinál 10-15-öst. Ha mondjuk egy játék szépségét mutatnám be az kevés lehet. Tehát a kérdés, hogy a Vegasban mi módón lehet jobb minőséget gyártani?
-
Üdv
Viszonylag kezdő vagyok vágásban. Vegassal szerkesztek. A kérédsem az lenne, hogy melyik formátum és/vagy beállítás a legjobb minőségű? Nvidia saját programjával veszek fel gamepalyt, ami valahogy sehogy nem az a minőség mint amikor játtszok. Pl. az Nvidia saját programjanál a minőséget kétféle módon lehet állítani: felbontás és Mbps, ez utóbbit akár 130-ra is lehet állítani. UHD felbontást be tudom állítani, ha Windows media fáljként azon belül x264-el renderelek, de az Mbps érték jóval kisebb és/vagy nem lehet állítani.
-
válasz
MrChris #1080 üzenetére
Oké megnézem, de most már mindjárt meglesz.
Esetleg jártas vagy a játék rögzítés témában? Eddig Nvidia progijűval rögzítettem, de 1-2 alkalomra jó lenne 120FPS-el rögzíteni. Pl. lassításnál jól jönne, illetve ha a youtube támogatja vagy majd egyszer fogja akkor nagyobb 144Hz monitoron mások is meg tudnák nézni milyen ha a kép ha nem 60-al megy.
LEhet ezt elengedem, mert az Nvidia alig használ erőforrást és jó minőségben rögzít, de probáltam az OBS-t, de egyszer sikerült felvennem, de az elkészült videó szagatott most meg fekete képet vesz fel. Afterburner meg nem menti el, meg volt amikor azonnal lefagyott. Szóval csak megy a kinlódás... -
válasz
MrChris #1076 üzenetére
Értem köszi. Viszont nálam nem jelenik meg ez a kodek csak símán h264, de ha konfigurálom abban nincs UHD. Meg ha létezik ilyen, bár sajnos kétlem nem lenne baj ha tudna 21:9-et is 4K,2K és FHD-ban vagy legalább az egyikben. Ilyen monitorom van és van olyan játék amit nem tudok 16:9-re beállítani akárhogy kinlódok.
Videókártyát tesztelek a csatornámra többek közt. -
Sziasztok, tudtok ajánlani olyan rendrelő/vágó programot amelyik tudja valamelyiket ezek közül, esetleg mindegyiket. Sony Vegason kívül.
4K,2K, 2560x1080, 60-120FPS.
Vegas 13-at használgatom, de amennyire be tudom állítani, max FHD és van 60FPS, de csak 26Mbts tud. Egyrészt keveslem a 26Mbts-t másrészt a felbontsát. Oké még ha 21:9-et nem is tud, mert ritka, de a 4K jó lenne 60FPS-ben. 120-at nem merek kívánni, pedig lassításnál jól jönne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest