- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egér probléma
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
- OLED monitor topic
- Házimozi belépő szinten
- Autós kamerák
Aktív témák
-
yippee
csendes tag
tud vki megoldást az eredeti problémára?
-
yippee
csendes tag
?
-
yippee
csendes tag
?
-
zsifamo
csendes tag
Új belépő vagyok, sziasztok!
Segítségek kérnék - abszolút kezdő szinten - miniDV-ről CD-re íráshoz. Van egy vegas4 a gépemen, de nem tudom kezelni. Van ehhez magyar nyelvű használati leírás?
zsifamo -
yippee
csendes tag
azért, mert minden ötödik frame ugyanaz mint a hatodik, azaz kétszer jeleníti meg ugyanazt a képet, ettől a film idegesítően akadozik. vszínű szarul kódolták. mind1 milyen megoldást találok, de valami kéne rá.
-
yippee
csendes tag
?
-
yippee
csendes tag
de nekem pont minden hatodik nem kéne!
-
yippee
csendes tag
hi
volna egy olyan problémám, hogy van egy filmem. szeretném kivágni minden hatodik framet, hogyan lehet ezt megcsinálni. én VirtualDubot ill. NanDubot használok, de ha van vmi jobb program, az is jó lenne. előre is köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Arc Raiders
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Egér probléma
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Peugeot, Citroën topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4665, 100% AKKSI
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest