Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Házimozi haladó szinten
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Pendrive probléma
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hege1234
addikt
válasz
tozo86 #10054 üzenetére
még nem sikerült rájönnöm, hogy mi okozza, hogy van ami működik és van ami nem...
nem találtam semmi olyan okot ami ezt indokolná..azóta van ez amióta bevezették a tartalmak előtti reklámot/bemutatót
nálam már azóta nincsenek bemutatók a tartalmak előtt, de a hiba mégis megmaradt...valamit kavartak...
-
Hege1234
addikt
ebből kiindulva:
https://campus.barracuda.com/product/ContentShield/doc/73699516/how-to-clear-the-hsts-cache-or-disable-hsts-for-firefoxpróbáld meg ezt itt true-ra állítani
about:config > enterprise > security.enterprise_roots.enabled
[kép]majd bezárod ezt a lapot és lefrissíted a telekom-os lapot
-
cof
veterán
Nekem ffmpeg is tölti, chrome alatt fejlesztői eszközök, network fül, szűrés m3u8-ra...
Pl. ez a videó: [link]
így jön:
ffmpeg.exe -i "https://cs564520.vkuservideo.net/video/hls_raw/6/u283766811/videos/25614936fe/index-f5-v1-a1.m3u8?extra=87fVmatAk5cckrxUNVu9XNS-yeVMtWH5mYWSgzlUPYs5Fgt_CS9lhA7WMgQiBBYW01PDEjgR4og5RUXoPDIGQCuzjtcVn_1L3RXwwMC2DBsycfN3Y4dRuuV_jm-Q8J8VV2LIpHwc8g" -c copy video.mp4
Végig nem szedtem le, csak az első 3 percet nem tudom, hogy jó lesz-e így ez a megoldás.
-
weman
csendes tag
Ezeket találtam neked ncore-on:
Install:
--------
1. Futtasd az setup fájlt.
2. Telepítés után másold a patch fájlt a telepítési könyvtárba.
3. Indítsd el a patch fájlt és kattints a felület alján lévő "P" gombra, majd néhány másodperc múlva a "G" gombra.
(Abban az esetben, ha nem sikerült elsőre regisztrálni a programot, ismételd meg a 3. lépést.)
ENJOY!Ez egy újabb verzió, de ez sem a legfrisseb:
GetFLV.Corporation.GetFLV.Pro.v9.3.1.8.Multilingual.Cracked-REViSE
Ehhez a verzióhoz nincs mellékelve telepítési útmutató, de én így csinálnám a helyedben.
1. Net kikapcs.
2. Vírusírtó esetleg tűzfal kikapcs. (Mert ezek törölhetik a crack file-t)
3.gfsetup.exe telepítése
4.GetFLV.exe és file_id.diz fájlokat másold be abba a mappába, ahová a progit telepítetted.
(Ezt a két utóbbi fájlt nem árt hozzáadni a kivételekhez a vírusírtóban, mert lehet, hogy kártevőnek érzékeli őket és törlődnek.)
5. Vissza kapcsolhatod a netet.Felelőséget nem vállalok az esetleges hibákért, amiket a programok okozhatnak! Remélem valamelyik a kettő közül bejön majd!
-
neo81
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig