- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bruschi85
újonc
válasz
segxpir #8175 üzenetére
Szia!
Köszi a gyors választ és a javaslatot!
Felraktam és sikerült elsőre az Amorphis koncertet yt-dlp-vel lementenem01.m3u8-ra kattintva.
Kezdtem örülni, kicsit korán, de utána próbálkoztam ezzel a módszerrel, ezt a hibát kaptam, illetve 3 db index.m3u8, de sajna egyik sem működött, végig kipróbáltam.
Üdv.:
Bruschi85 -
dl-tv_peet
újonc
-
Hege1234
addikt
válasz
segxpir #7409 üzenetére
igen, de az csak a saját változtatásom ha magában a batch-ban változtatok
bekerül egy új menüpont vagy valamelyik .config fájlhoz írok hozzá plusz dolgokat
pl. amit tervezek hozzáadni a következő verzióhoz az a youtube music lesz, hogy szépen "albumozva" le lehessen tölteni mindenta 0.2.1 a 2021.08.02 verziót tartalmazza de a 06 -os menüponttal tudod frissíteni
a yt-dlp 2021.09.02 verzió a legújabb -
C. s.
addikt
válasz
segxpir #6489 üzenetére
Köszi szépen!
Igazad van, úgy látszik, törölték. A francba! Kellett volna a 8. rész. Vagy legalább a hangja, hogy összekókányolhassam a videóval.Csak most jutott időm rá, nem gondoltam, hogy ilyen hamar eltűnik.
A Firefoxszal eddig jutok (a Viasattal is ezt csinálja):
Azóta már frissítés is volt, de nem javult meg. Chrome nincs a gépen, de már úgyis mindegy, mert eltüntették, ami kellett volna.
-
Sz.Vicky
tag
válasz
segxpir #5988 üzenetére
Nagyon dilettáns módszer, hogy nem ad lehetőséget kiválasztani, hogy milyen minőségben szeretné nézni az ember, csak automatikus választás van, ami ezt eredményezi....
Ha már ennyire ügyesen szarrá DRM-ezik, igazán ezt is megcsinálhatnák már....
Pl. TV2-es videóknál is ki lehet választani a minőséget és utána végig abban tolja, de millió más pédát is lehetne sorolni... -
czovi
csendes tag
válasz
segxpir #5273 üzenetére
Ezt RTLMost / RTLMost+ -rol sikerult letolteni? Milyen modszerrel? Meg tudnad osztani a trukkot? Ez 720p ennel jobb minosegben nekem ugy remlik korabban sem volt fent.
A NAVA verzion ott a RTL Klub logo, illetve akarmikor neztem, nekem is azt irta, hogy faradjak NAVA pontba. Rossz vicc.
-
Sz.Vicky
tag
válasz
segxpir #5273 üzenetére
Nagyon köszi!
A többi részt is meg tudnád így csinálni?
Olyan jó lenne, ha a 80 részes sorozatnak nemcsak az első fele lenne meg...
Igen, sajnos kiválasztani nem engedi a HD minőséget, csak amíg kódolatlanul volt, addig le lehetett tölteni szimplán az m3u8 linkkel is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Linux Mint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest