Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sellerbuyer

őstag

válasz atothg #1730 üzenetére

Időközben kiderült, hogy ez a konkrét típus (Sony TRV-145e) nem tudja ezt a funkciót, legalább is egy pár helyen a neten találtam típus listákat, amikben úgy szerepel, hogy nem tudja.

A manual azért nem mérvadó, mert az egyszerre vagy húsz típushoz lett kiadva sajnos, abban benne van, hogy lejátsza, de így értelmetlen ugye, hogy Isten tudja melyik típusról is van szó a sokból.

Kellemetlen nagyon, mert kifejezetten erre vettem, hogy mindenféle 8mm-es felvételt le tudjak vele játszani, de hát ez van sajnos. Így, hogy csak digital8-ra fogom tudni használni, eléggé kihasználatlan lesz. :(

Egyébként már eleve az LCD-n sem jelenik meg a kép. A kimenetein nem néztem, de hát ezek után, hogy megtudtam, nem játsza le ezeket a formátumokat, innentől értelmetlen is megnéznem. :(

Azért köszi a helpet! :R

• sellerbuyer

őstag

válasz atothg #1734 üzenetére

Sajnos nem. A neten található listák általában korrektül leírják, hogy melyik típus tudja és melyik nem.

Az én TRV145e-m sem tudja sajnos, ahogy ugye ki is derült előzőleg, hiába Sony. Rengeteg típus nem tudja sajna.

Ami érdekes viszont, hogy most vettem egy ősrégi video8-as kamerát (bagóért), amiről azt írták neten mindenhol, hogy tudja a Hi8-at... Na most az az érdekes, hogy tényleg tudja! Viszont csak vide8-as szalagról tudja rendesen visszajátszani, Hi8 szalagról úgy játsza vissza, hogy alul van egy zavaros csík.

Mondjuk még nagyon dzsuvás a kamera, meg kell még tisztítanom benne a fejet is, miegymás, mert a v8-as szalagokról sem kifogástalan a képe.., úgyhogy ki tudja, még lehet, hogy a Hi8 szalagokról is dolgozni fog egyszercsak. :) Mondjuk sok reményt nem fűzök azért a dologhoz, de na... :)

Új hozzászólás Aktív témák