Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kiskokó
veterán
ez mind szép és jó ! de a két kérdésem különböző sztal nem az a kérdés hogy a alaplapomba belemegy e amd hanem az hogy a benne lévő procim 2ghz celeron azt hol tudom felhúzni a biosban.
a másik AMD procis kérdés az az hogy az AMd jobb e mint a celeron mert tesóm notbookot akar venni és abbaminden jó de AMD proci van benne ! szaljó az AMD -
eziskamu
addikt
Abba a lapba csak p4-ek (meg esetleg p4-celeronok) mennek bele, abból is csak bizonyos tokozásúak, és még azon belül is lehet hogy csak a régebbiek (első keresésre 2001-es infókat láttam). Amúgy az alaplap könyvében, vagy a gyártó és a lap oldalán ott kell lennie mi megy bele, de amd semmiképp.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Kiskokó
veterán
az hogy ennek az alaplapnak a biosában hol tom felhúzni a procit !
+ az AMD Tipusó proci jó ??
Segitsetek tesóm laptopot akar és ez árban elég jó is. az a kérdés hogy ez tényleg jó ?? megéri az árát ?? maga a márka nemnagyon számit nem ??
Bővebben: link -
Kiskokó
veterán
csumi ! az a kérdésem hogy ilyen alaplapom van ésa biosban nemtudom/nemtalálom hogy hol kell felhúzni a procit ! ahol elvileg lenne ott nincs ilyen állítható dolog csak 3 valami amit ki/be lehet kapcsolni ! Ez a alaplap hibája ?
a másik kérdésem : tudom hogy a procik közül az Intel pentium a lagjobb de at ADm jobb mint a celeron ?? vagy melyik jobb melyiknél ??
thx thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest