Hirdetés
- Még optimistán is alábecsülte az AI CPU-igényét az AMD vezetője
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Hobby elektronika
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyimi
csendes tag
válasz
Avicularia
üzenetére
Értem én, hogy az USB 2.0-hoz elég a SP1... de akkor is furcsa, hogy nem működik együtt a fent említett dolog - én inkább arra lennék kíváncsi, hogy ez vajon gyártó (ASUS) specifikus dolog-e; ugyanis unokaöcsémnél ATI9600SE van a gépben (nem ASUS) és minden gond nélkül futnak a játékok

Ja - SP2 van a gépén, mert erősen netezik
[Szerkesztve] -
Avicularia
veterán
USB 2.0-hoz elég a SP1
-
nagyimi
csendes tag
Sziasztok!
A következő jelenségre szeretnék magyarázatot találni: egy ismerősöm vett egy komplett konfigurációt - ebben egy asus gyártmányú ATI 9200SE VGA. Az ismerősöm engem hívott, hogy üzemeljük be a gépet - szépen feltelepítettem az SP2-es XP-t, drivereket, stb - és akkor ugye a gyerekek miatt JÁTÉKOKAT; de a játékok nem indultak el! Azt írták ki (többé kevésbé egyformán), hogy a rendszer nem tartalmaz 3D-s hardvert
No, telefon ide, telefon oda, végül valaki azt mondta, hogy az SP2 miatt nem működik úgy, ahogy kellene - új telepítés, driverek fel, játék fel - és működik! De szerintetek ennek valóban így kell működnie? Hogyan fogja használni pl. az USB 2.0-t? Hogyan fog esetleg később a netre csatlakozni? Vagy felejtsék el a gyerekek a játékot?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Zalman i3 Edge FSP 700W
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest