- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Artic
- Sokak tetszését elnyerheti a Sharkoon legújabb billentyűzete
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
Aktív témák
-
_Geri_
tag
figy. Az, hogy 2 színen megy vagy 128 bitben azt a kártya dönti el. Az mondja meg a monitornak a szynt, hogy mit kell kirajzolnija. A monitor egyedül a felbontásba és a hercekbe szól bele, ha nem megfelelő. Amúgy nyugodtan vehetsz egy ilyet, arra vigyázzá, hogy tegyé rá monitorvédőt, külömben fél perc alatt tüdőrákot kapsz tőle.
-
Dilikutya
félisten
folyni... egyenesen ömleni fog attól a képfrissitéstől
-
sziszegő
senior tag
Én is csak ajánlani tudom hogy vegyél valamio nagyobbat különben ki fog folyni a szemed :(
-
Ronyman
aktív tag
Nos! Egy lanpartira kellene nekem egy monitor mert nem igen akarom a 19''-os moncsimat cipelni. Gondoltam veszek egy olcsó 14''-os moncsit. Nos ajánlottak nekem egy Yakumo VGA-t. Nos pontosan mi is az a VGA- mármint asszem a max. felbontás 640*480, de azt hallottam, hogy ezek mennek 800*600ban is, ha mennek, akkor csak 256-színnel??
Aktív témák
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest