-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orgi
addikt
Sziasztok! 2 évig használtam egy Xiaomi True Wireless Earphones 2 Pro-t, az igényeimet kielégítette. Mostanában elkezdte azt csinálni, hogy bölcsőjébe rakva is csomószor rákapcsolódik a telefonom, meg néha nem szól az egyik, de aztán megjavul. Ezek ilyen kezdődő meghalás jelei lehetnek? Ez a 2 év átlagos élettartam ebben a 20k alatti kategóriában kb?
-
Orgi
addikt
válasz
Janika(1982) #11097 üzenetére
Azért javaslom a visszaküldésre kérdezz rá előtte, mert én direkt neten rendeltem az enyémet, hogy ha nem tetszik legyen 14 napom és nem vették vissza, mert a fülhallgató higiéniai termék és nem vonatkozik így rá a lehetőség...
-
Orgi
addikt
Sziasztok!
Karácsony előtt beszereztem egy Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Pro-t, volt egy lassan széteső jobb vezetékes fülesem és (BKV-s) zenehallgatás volt a fő felhasználási terület. Bár tök minőségi termék érzetre és teljesen jól működik, nekem túl sok a basszus/mélytartomány, illetve picit nagy is (vagy a fülem kicsi) és életemben először elgondolkodtam a 14 napon belüli visszavitelen. 18k volt és kicsit megdobva a rá szánt pénzt, úgy 30k-ig esetleg van vmi ajánlatotok, elsősorban zenehallgatásra, ami könnyen beszerezhető itthonról?
Maga a füles amúgy szerintem ennyiért jó vételnek tűnik, tök simán működik minden és tök minőségi a kialakítása.
Előre is köszönöm! -
Orgi
addikt
válasz
Csongor Oszt #11032 üzenetére
Köszi, nem látja
Akkor marad így.
-
Orgi
addikt
válasz
pauliboy23 #11030 üzenetére
Köszi a választ, ezen meglepődtem, azt hittem ilyen beállításokhoz, firmware frissítéshez, hangképhez szükség van rá... És ez az Earbuds program több ettől olcsóbb Xiaomi fülest ismer.
-
Orgi
addikt
Sziasztok!
Karácsonyra kaptam egy Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Pro-t. Esetleg aki ilyet használ, milyen programmal tudom a beállításait állítgatni? A Google Playben van egy Xiaomi Earbuds nevű program, de az szerintem nem ismeri (még?), legalábbis sehogy sem látja... -
Orgi
addikt
Sziasztok!
Kár hogy nincs összefoglaló, így én is megkérdezném, 20k-ig van vmi ajánlat BKV-s zenehallgatásra? Most vezetékes fülesem van , egy Soundmagic e10, gondolom annak a minőségét ezek még nem érik el, de zavar már a kábel eléggé... Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Milyen légkondit a lakásba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- DIRT Rally 2.0
- Nintendo Switch 2
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Xbox tulajok OFF topicja
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple Watch 10 46mm Cellular Rose Gold !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GaranciA
- AMD félkonfig - egyben, vagy külön-külön! Ryzen 5 5600, RX 5600 XT, stb
- Dell Latitude 5490, 14" HD , I5-8250U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Keresek ROG Ally X-et.
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest