- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Játékos TWS headsettel gyarapodott a SteelSeries kínálata
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orgi
addikt
Sziasztok! 2 évig használtam egy Xiaomi True Wireless Earphones 2 Pro-t, az igényeimet kielégítette. Mostanában elkezdte azt csinálni, hogy bölcsőjébe rakva is csomószor rákapcsolódik a telefonom, meg néha nem szól az egyik, de aztán megjavul. Ezek ilyen kezdődő meghalás jelei lehetnek? Ez a 2 év átlagos élettartam ebben a 20k alatti kategóriában kb?
-
Orgi
addikt
válasz Janika(1982) #11097 üzenetére
Azért javaslom a visszaküldésre kérdezz rá előtte, mert én direkt neten rendeltem az enyémet, hogy ha nem tetszik legyen 14 napom és nem vették vissza, mert a fülhallgató higiéniai termék és nem vonatkozik így rá a lehetőség...
-
Orgi
addikt
Sziasztok!
Karácsony előtt beszereztem egy Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Pro-t, volt egy lassan széteső jobb vezetékes fülesem és (BKV-s) zenehallgatás volt a fő felhasználási terület. Bár tök minőségi termék érzetre és teljesen jól működik, nekem túl sok a basszus/mélytartomány, illetve picit nagy is (vagy a fülem kicsi) és életemben először elgondolkodtam a 14 napon belüli visszavitelen. 18k volt és kicsit megdobva a rá szánt pénzt, úgy 30k-ig esetleg van vmi ajánlatotok, elsősorban zenehallgatásra, ami könnyen beszerezhető itthonról?
Maga a füles amúgy szerintem ennyiért jó vételnek tűnik, tök simán működik minden és tök minőségi a kialakítása.
Előre is köszönöm! -
Orgi
addikt
válasz Csongor Oszt #11032 üzenetére
Köszi, nem látja Akkor marad így.
-
Orgi
addikt
válasz pauliboy23 #11030 üzenetére
Köszi a választ, ezen meglepődtem, azt hittem ilyen beállításokhoz, firmware frissítéshez, hangképhez szükség van rá... És ez az Earbuds program több ettől olcsóbb Xiaomi fülest ismer.
-
Orgi
addikt
Sziasztok!
Karácsonyra kaptam egy Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Pro-t. Esetleg aki ilyet használ, milyen programmal tudom a beállításait állítgatni? A Google Playben van egy Xiaomi Earbuds nevű program, de az szerintem nem ismeri (még?), legalábbis sehogy sem látja... -
Orgi
addikt
Sziasztok!
Kár hogy nincs összefoglaló, így én is megkérdezném, 20k-ig van vmi ajánlat BKV-s zenehallgatásra? Most vezetékes fülesem van , egy Soundmagic e10, gondolom annak a minőségét ezek még nem érik el, de zavar már a kábel eléggé... Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- BestBuy topik
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nők, nőügyek (18+)
- Gitáros topic
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest