-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
gangstagergo
senior tag
Ma Aliexpressről megérkezett a Soundpeats Trueair 2 fekete és fehér verzióban. Részemről nagyon ajánlott termékről van szó. Nagyon jól működik Iphonennal és Androiddal is.
Aki nem akar várni annak most pont akciós az Alzában a termék két év garanciával.
Fekete 13.690 Ft [link] Fehér 13.290 Ft [link] -
gangstagergo
senior tag
-
gangstagergo
senior tag
SOUNDPEATS TrueAir2 Ali 33,59$ [link] Nem tudom volt-e valaha ennyire olcsó kínából.
-
gangstagergo
senior tag
válasz Zoleee83 #2161 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy eladásra kerül mert felbontott termékként újra értékesítik. Szerintem nincs ebbe semmi rossz hisz hardverapron is árulnak használt füleseket
(#2163) Keem1 a lelkiismeret nagy úr Én nem akarlak buzdítani csak a tapasztalatomat osztottam meg. És persze ajánlott elolvasni a szabályzatát, mert lehet az inear fülesekre nem érvényes. Bár ezt kétlem
(#2165) wolfman helyén kell kezelni az Alzat. Én csak is személyesen fizetek ki mindent náluk illetve veszek is át. Abból eddig nagy gond nem származott. Tróger banda... Akárcsak én voltam velük párszor
-
gangstagergo
senior tag
Pofon egyszerű bár kicsit tróger megoldás és nem mindenki tartja tisztességesnek. Alzan megrendeled a terméket és ha nem tetszik 14 napon belül vissza viszed a Róbert Károly krt boltjukba és az adminisztrációs folyamatokat végigzongorázva visszaküldik a pénzt. Ha viszont tetszik akkor is visszaviszed de már egy olcsóbb helyről beszerzed a fülest. Persze ajánlott a próba előtt egy fül takarítás nehogy meglepetés legyen a gumiharagon Én személy szerint így próbáltam ki a Xiaomi AirDots Pro 2-t. Kiderült fél perc alatt, hogy a Flac formátumú zenéket szaggatva játssza le és bármennyire is tetszett visszavittem és a többiek ajánlásait olvasva berendeltem egy X3-ast.
Szóval bátran rendeld csak még alzarol. Sok panaszt szoktam olvasni róluk amiér a garanciális ügyintézés problémás de a 14 napos elállási jogot tiszteletben tartják.
[ Szerkesztve ]
-
gangstagergo
senior tag
Én is spanyolból rendeltem és egy hét alatt valóban megjött.
Eddig teszt jelleggel kipróbáltam egy Xiaomi Mi Airdotw 2 Pro-t. Igazándiból nem volt rossz csak nem játszotta le normálisan a Flac zenéket. De ez a kis X3 simán viszi. Utána olvasva valószínű az Aptx hiánya okozta a lejátszási gondokat. Engem nem a füles mérete hökkentett meg hanem a töltő tok Nevetségesen kicsi. Most pedig Tulku tanácsát megfogadva "bejáratom"
Továbbá mindenkinek Köszönöm a sok hasznos véleményt amit megosztottatok itt a topicban! Sokat lehet belőle tanulni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest