- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAID
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-book olvasók
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
fehér_ember
addikt
válasz
fehér_ember #12277 üzenetére
Comply-val mostmár legalább szigetel a sennheiser momentum 3 tws (több lett a mély is). Nem azt mondom hogy valami nagyon sok zajt zár ki de így legalább már tudom használni a zajszűrést is.
Eddig ha bekapcsoltam irtó zavaró volt ("hullámzott/ingadozott" az egész hangkép) mert az egyik füljáratomban nem tömített teljesen a mellékelt szilikonharang. Mostmár a buszon elvesz a motor mélyhangjaiból és így tisztábbnak hallatszik a zene. Ezentúl csak így használom.
Amúgy ez az első vezetéknélküli fülesem, a vezetékes egy ~8 éves ie 80-as.
Az utóbbinak azért részletesebb a hangzása és feszesebb alul, de vállalható a tws is, főleg ha azt nézzük hogy ez elé már nem kell dongle, dac, dap ... illetve nem eszi a teló aksiját és vezeték sincs.
Azért ha lecserélem a telómat egy dongle kompatibilisebbre, akkor a vezetékest többször fogom használni (bár már eléggé eszi az idő, sajnos).[ Szerkesztve ]
-
Janaboy
veterán
válasz
fehér_ember #12277 üzenetére
Ha összenyomás nélkül bemegy, akkor nem biztos, hogy az legjobb.
Pont az lenne a célja, hogy kitöltse a hallójáratodJanaboy
-
fehér_ember
addikt
válasz
fehér_ember #12187 üzenetére
Meg is hozta a futár. Úgy látszik ha nem közvetlen a Comply-tól rendelünk, akkor megkapjuk
. Amúgy csak az L-es próbáltam most ki, de az is bemegy összenyomogatás nélkül is a fülembe, úgyhogy valószínű ez így jó is lesz.
-
patomi
őstag
válasz
fehér_ember #12199 üzenetére
Alin fillérekért van tws-re való BGVP illeszték. Az L méret, meg szerintem a többi is nagyobb mint a szokásos illesztékek azonos méretei. Minőségük is kiváló. Érdemes lehet beruházni.
Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
Janika(1982)
senior tag
válasz
Az szép,pont hogy a vevőkért kellene lenniük.
Nálam nem volt ilyen még,pedig bőven vásárolok külföldről.Nagy János
-
stellaz
veterán
válasz
ez nem ugyanaz?
-
fehér_ember
addikt
válasz
fehér_ember #10731 üzenetére
Azóta sem kaptam meg a rendelésemet.
Persze közben írtam a Comply-nak de válaszra se méltattak.
Végül muszáj voltam a paypalhoz fordulni hogy legalább a pénzem viszontláthassam. Azt legalább megkaptam.
Nekifutok újra, mostmár USA faszagyerekeket közvetlen kihagyva, EU-ból.
Megy ez mint a karikacsapás[ Szerkesztve ]
-
fehér_ember
addikt
válasz
fehér_ember #10730 üzenetére
Sehol máshol nem láttam comply truegrip tw-400-c illesztéket, ezért tényleg az usából rendeltem. 1 csomagra nem aktiválja a kedvezményt csak a második csomagot kapjuk féláron, így a 2 csomag szállítással 21000Ft, de gondolom ha megjön, jönnek még a sarcok is. Csak végre legyen majd jó.
Fura hogy egész európában senki nem tart még sennheiser momentum true wireless 3-asra valót. -
fehér_ember
addikt
válasz
fehér_ember #10699 üzenetére
Megérkezett a berendelt Comply TrueGrip. Konkrétan ezt ne vegye meg senki akinek Sennheiser Momentum True Wireless 3-asa van mert nem jó rá, nem megy rá.
Más ne járjon úgy mint én.
Amúgy utólag már okosabb vagyok mert a csomagolás hátulján rajta van a cím: https://www.complyfoam.com/ oldalon kellett volna kezdenem és ott jobbfelül a FIND TIPS FOR YOUR DEVICE menüponttal indítanom.
Erre mondjuk igazán felhívhatnák a figyelmet, ha már semmi konkrétum. Ja hogy univerzális, és ha nem jó, akkor meg úgy jártál hülyegyerek. Mindegy, ez most kidobott pénz lett; persze csak nekem. Úgyhogy semmi gond.
A csomagolás hátulján van még két szám 36-21101-00 és a ráragasztot matricán 36-20102-11, amik szintén semmivel nem vittek közelebb semmilyen tudás megszerzéséhez.
Szóval lehetne nyugodtan zsákbamacskának is nevezni.U.I.: Megyek és rendelek az említett oldalról, mert úgy látom épp Black Friday van.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
fehér_ember #10699 üzenetére
Majd kérnék róla egy élménybeszámolót, ha letesztelted.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
fehér_ember #10614 üzenetére
Kell neki 7-8 óra, mire elkezd úgy szólni, ahogy kell.
Megjelenés óta használom, amire jobban kell figyelni az elődeihez képest, hogy hogyan rakod be a fülbe. Itt meg kell találni a tökéletes szigetelési pontot. A SMTW 1 és 2-nél csak benyomtam és elfordítottam hátra, majd mehetett a zene. Mai napig előfordul, hogy néha 2-3x ki-be rakosgatom a fülemből a tökéletes illeszkedéshez. Egy biztos, a három generáció közül ez a legkényelmesebb és egyben a legjobb hangzást adó széria. -
fehér_ember
addikt
válasz
fehér_ember #10610 üzenetére
Péntek délelőtt megrendeltem és vasárnap délelőtt már benne is volt az easybox-ban.
Egész jó a hangja, féltem ugyanis hogy vezetéknélküli megy hogy bluetooth és hogy nem lesz valami jó a hang. Majd idővel hasonlítgatom a vezetékes előddel (ie80). Lefrissítettem a firmware-t is; az utóbbi azért meglepett hogy jó félóra volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest