Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
Halkabb minden kattintás a puha egérpadon.
A töltés igényét honnan lehet majd tudni? Világít az oldalán a led?
-
Most fogom majd kirakni a V6-ról készült irományt. Szerintem nagyon jól sikerült egér lett. Nekem a görgővel semmi bajom nem volt. Egyszer kipróbálnád a pwnage egereit sírva kérnéd ezt vissza
Hangosak a gombok? kipróbálnál egy dav3 prot vagy vipert...
FF egy fos, minden más alatt működik. De ez más gyártónál is így van, chrome-ra és edgre lettek optimalizálva.
Töltéskor kihúzom a dongleből és addig használom vezetékesen. Elég gyorsan feltölt. -
Met
nagyúr
Nem találtam egérkibeszélő topicot, a vásárlóst meg nem akarom teleszemetelni.
Tegnap hazavittem a V6-ot.
Hát, nem vagyok hanyatt esve tőle, nem a minőség miatt, az rendben van, csak vártam az orgazmust használat közben, de nem jött
Nem hiszem hogy valaha is írni fogok olyat hogy hú de jó vele egerészni.
A doboz viszont odab@szAz MX518 után nem volt annyira zavaró a méret, súly különbség.
Meglepődtem hogy milyen könnyű, annak tudatában hogy akksi van benne.
Egyelőre kényelmesnek tűnik.
Gombok kicsit hangosabbak de nem zavaró, a görgő kattintás borzalmas, az hogy erősebben kell lenyomni még elmegy, de a hang az nagyon gagyi hozzá. Remélem megszokom mert Blenderben elég sokat kell görgővel kattintgatni. Fém egérpadon használom, este kipróbálom normál gumison, hátha tompít.
Az rossz pont hogy FF alatt nem lehet használni a webes beállítást.
A töltést hogy szoktátok? Addig vezetékesen használjátok? Vagy bekapcsolva hagyjátok a gépet? Vagy lehet sima mobiltöltővel is tölteni? -
-
fogselyem
senior tag
"a web alapú drivert/beállításokat használni"
Felmegyek vmi weboldalra és onnan állítgatom az egeret?
A drivernek kötelező állandóan futnia vagy elég csak egyszer bekonfigurálni az egeret, elmenteni a dolgokat és kilépni, kilőni a drivert?
Nem szeretem ha minden vacak fut a gépen feleslegesen, a minimál rendszert szeretem. -
Jó kis összefoglaló! Még annyit hozzáfűznék ami kimaradt, hogy a görgő klikk elég kellemetlen érzetű lett sajnos, picit nehezebb is nyomni az átlagnál és olyan rideg kattanása van. Nem tudom honnan jött nekik hogy az legyen de hogy még a V6-nál is ugyanazt rakták az már észbontó, pedig ott picit jobb érzetű lett a 2 oldal gomb + a 2 fő klikk. Hát majd a 3-nál hátha, reménykedjünk benne... Amúgy más ngatívumot én se tudok felhozni ellene, max a görgő esetleg lehetne kicsit taktilisebb de még azért pont határeset, nem rossz
. (+ ugye borzasztó merev kábel, ami kezd úgy trend lenni sajnos az utóbbi egereknél...) Volt 1 jó időszak hogy szuper paracordokat adtak az egerekhez, még manapság is van azért sok gyártó hogy elég jó könnyed kábelt ad de pl. Lamzu + ATK átállt erre a merev valamire, gondolom sokat tönkretettek belőlük és h ne kelljen gariztatni vagy a stabilabb 4k/8k miatt, nem tudom de sajnálatos.
-
-
-
Zaied
addikt
Nagyon jó ez a szín. Köszönjük az írást
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ez egy viszonylag új kínai brand - a már ismertebb Lamzu cégnek az almárkája -.Néhány szempont alapján szeretném...
- Milyen TV-t vegyek?
- Netfone
- Magyarországon is élesedett a Pixel 9 műholdas segélyhívója
- sziku69: Szólánc.
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- Opel topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus TUF FA507 Gamer Laptop! 2027.04 Gari. RTX 4050 / R7 7535HS / 16GB DDR5
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple AirPods Max (2024), Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 6700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest