- Milyen széket vegyek?
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
zümzümm #17220 üzenetére
"Ha kiveszem az egyiket a fülemből akkor mindkettő elhallgat."
Nem lehet kikapcsolni a viselés érzékelést az app-ban?"Első körben support lesz belőle, aztán reset."
Kicsit túlgondoltam a dolgot. Szerintem nyomj egy reset-et – abból baj nem lehet – és teszteld. Ha utána sem jó, akkor hívhatod a szervizt. Bár talán utóbbi előtt el lehetne játszani ezt a tesztet, amit korábban írtam, mert az eredménytől függően tudnál neki támpontot adni.#17221 Takuun
" ... 10-ből 8 órát a fülemben van ... "
Nem jobb lenne egy "sima" vezetékes füles? Már olyanból is van jack-es és type-C-s is. Azzal nem lenne gond, hogy mikor merül le ....[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
zümzümm #17216 üzenetére
Érdekes jelenség ...
Külön-külön tesztelném a füleseket. Ha legközelebb az egyik lekapcsol, de a másik megy tovább, akkor had menjen. Lássuk meddig bírja!
Ugyanezt meg lehetne csinálni a másik oldallal (ha jól értem, nem törvényszerű, hogy mindig csak a bal, vagy csak a jobb oldal "könyököl le").
Mondjuk azt nem tudom, hogy mit lehet azzal kezdeni, hogy ha kiderül, hogy külön-külön tök jók a fülesek, csak épp együtt nem képesek szólni ...
Ebből max. az szűrhető le, hogy nem akksi probléma. Akkor viszont marad a "factory reset" és/vagy a support (akár a magyar) felkeresése. -
bwoay
nagyúr
válasz
zümzümm #12656 üzenetére
közben ott van már a C700 is, a Linkbuds S-nél olcsóbban, ANC-vel.
de a Linkbuds S szerintem is nagyon jó, kiváló ANC, kiváló ambient mód, kiváló telefonálás, és nagyon jó a hangja. Plusz Bluetoot LE az új frissítéssel![ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
stellaz
veterán
válasz
zümzümm #12656 üzenetére
Linkbuds S-em volt, az egész jól szól és kényelmes. Az ANC-nek pont a távolsági buszon van értelme (ezeket a tompa mély hangokat tudja jól szűrni) és a sony esetében nem is nagyon szól bele a hangba, ráadásul - ami talán a fontosabb - van ambient módja is, ami beenged külső zajt beállítástól függő mértékben. Utcán, közértben, stb ez egy elég hasznos funkció.
Hogy ez neked mennyit ér meg, azt te tudod. Én utazáshoz passzív, nagyon jól záró vezetékes fülest használok a hangminőség miatt, utcára és sportolni pedig a sima Linkbuds-t, mert sokkal jobb, ha hallom a külvilágot is ilyen esetben. Persze ez így a leginkább költséges megoldás.
De egy mindenes fülesnek szerintem a Linkbuds S a jó választás az aránylag jó hang, a kényelem és az ANC/ambient mód miatt.[ Szerkesztve ]
-
stellaz
veterán
válasz
zümzümm #12554 üzenetére
Nekem az a tapasztalatom, hogy az iemek nagy részének fárasztó és kellemetlen a basszusa. Nova írta, hogy ez miért van, időben elnyújtjàk a basszus lecsengését vagy mi, hogy erősebbnek tűnjön. Nekem eddig egy olyan Iem fülesem volt/van amire ez nem igaz, az Etymotic er3se. De az drága és nem tws.
Ha zártat akarsz, akkor esetleg nézd neg a sennheiser.hu oldalát, ott is az outlet shoppot. Refurbished terméket vehetsz sokkal olcsóbban, 2 év garival, 30 napos visszaküldési lehetőséggel, ingyenes szállítással.
Szokott lenni többféle tws füles is, sport kivitel is huszon párezerét. Most van egy momentum 3 félàron. Ezeket kockázat nélkül meg tudod rendelni.[ Szerkesztve ]
-
-NoVa-
addikt
válasz
zümzümm #12545 üzenetére
Nem a zártság a hibás, a JBL az puffogó basszusú consumer pénzbeszedés egy hangszórógyártó neve mögött, nem egy gyártói portfólióba szervesen illeszkedő hangzásorientált termék. Persze fizetett reviewt biztosan találsz, ami dícsérni fogja, de nézd meg a két freq response gráfot egymás után:
A JBL emelt, túlzó magasára kár szót pazarolni, V karakter. A gráfok bal felét érdemes olvasni, amire panaszkodtál. A Samsung szépen elhatárolja a mélyeit 200Hz-nél, nem brummog a közepe. A Sony hasonlóképpen sokkal kontrolláltabb. Ezekkel nincs az a brummogó, fárasztó, tolakodó érzet, míg a JBL-re jogosan panaszkodsz.
-
bwoay
nagyúr
válasz
zümzümm #12540 üzenetére
direkt úgy fogalmaztam, hogy az én zenehallgatási szokásaim mellett, hogy ne tűnjön valami egyetemes kinyilatkoztatásnak, vagy legalábbis ne legyen félreérthető
edzéshez én sem használnék vezetékest, ott tök más szempontok dominálnak. a BT kapcsolatnak sokminden bezavarhat, de pont arról volt szó, hogy a komolyabb eszközöknél van elég codec, ami beállítható, az alap codecek meg ha nem is a legjobbak hangzásban, stabli kapcsolatot képesek biztosítani.
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Janaboy
veterán
válasz
zümzümm #12545 üzenetére
Javaslok akkor valamit, vegyél egy Haylou GT6-ot (kb 10eFt) (Soundpeats Air 3 HS jobb hangban egy picit, de az azért drágább) half in-ear vagy egy Qcy t13-at (agybadugós) és nézd meg hogy kényelemben milyen.
Ezek se rossz cuccok és arra jók, hogy kitaláld melyiket viseled el jobban.
Utána ha igényed van, akkor mész feljebb hangban.[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
Janaboy
veterán
válasz
zümzümm #12528 üzenetére
Hát sajnos ez ilyen és még tesztelni se lehet csak úgy.
Sok webaruhaz nem veszi vissza 14 napon belül ha használod.
Ha csak a basszus miatt érezted kényelmetlennek lehet más kiegyensúlyozottab fülessel jobb lenne.
Illetve vannak memóriahabos cuccok, amik kényelmesebbé tehetik.Amúgy ezt a Jbl half in eart nem ismerem. Érdemes keresni tesztet, scarbirra felmenni.
Ha telefonálás nem lényeges, én a Soundpeats air 3 at tudom javasolni. Sajna telefonálásban nem túl erős.
[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
Janaboy
veterán
válasz
zümzümm #12520 üzenetére
Tényleg eléggé szubjektív, de a második az egy half-in ear, az nem zárja el úgy a hallójáratod, tehát mondhatni azt érezni sem fogod hosszú távon.
De valakinek az agyba dugós sem kényelmetlen sokáig és nyilván azoknak jobb a hangminősége.
És akkor még ott van hogy pálcikás legyen vagy ne stb.
De ennyi pénzért szerintem egy Sony XM4-es jobb vétel (vagyis nem tudom, hogy akciós-e még).Janaboy
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Z87-G45 GAMING, I5-4570, 16GB
- Nikon Z50 váz
- Használatra kész PC (AMD Athlon II X4 640, 8 GB DDR3, 120 GB SSD, 3x200 GB HDD, DVD iró)
- PowerColor Red Devil RX 5600 XT OC 6GB GDDR6 14Gbps RGB LED Videokártya
- NORGB Black&White Intel 7600k - Z270 - 2x8 3200MHz - RX570 - 240/1000GB - 700W 80+ Gold PC eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest